Daca cinematograful e prima ta oprire in weekend, pe langa Festival, poti merge la cel de-al treilea lungmetraj semnat Adrian Sitaru - comedia Domestic - iar daca preferi fanteziile, tot in acest weekend are premiera Jack the Giant Slayer, cu Ewan McGregor in distributie.

La capitolul muzica, iti reamintim asadar de Jazz in Church Festival - primul festival de jazz in biserica din Romania - care se afla in desfasurare pana duminica inclusiv, in timp ce Sala Radio te invita vineri la o Seara de muzica spaniola.

Teatrul are un repertoriu generos in acest weekend. Hotii de frumusete, o piesa dupa romanul lui Pascal Brucker, se joaca la Teatrul Evreiesc de Stat, iar spectacolul in doua parti Ingeri in America la Teatrul Metropolis.

La cafeneaua Godot, poti alege intre Fa-mi loc, O piesa desantata sau Julius Caesar, Teatrul Odeon iti propune Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprita, iar Teatrul National prezinta o piesa de Lia Bugnar, Fata din curcubeu.

Citeste si:

Una dintre cele mai controversate expozitii se numara printre optiunile acestui sfarsit de saptamana - The Human Body la Muzeul Antipa. Inca o noutate absoluta in Romania gasesti la MNAC: prima expozitie de arta lettrista de la noi, Lettrists, Isou & Co.

Alte optiuni includ The Rest is Tomorrow, expozitie organizata pentru London Fashion Week 2013 sau colectia de picturi ruse de la MNAR, Intre Est si Vest.

Targurile sunt si ele variate, astfel ca daca esti amator de benzi desenate sau carti SF /Fantasy, esti asteptat la targul Final Frontier sau daca ti-ai programat o sesiune de shopping, merita sa treci si prin Vintage Pub unde are loc targul La Brocante.

Pentru altfel de "cumparaturi", te asteapta editia cincea a Bazarului cu Lucruri Gratis sau Cafeneaua cu pisici, organizata la Dianei Patru.