In materie de film, weekendul ne aduce premiera celui mai nou film semnat Chan-wook Park (Sympathy for Mr. Vengeance, Oldboy, Lady Vengeance) - Stoker. Cealalta premiera a saptamanii este The Host, un SF cu Diane Kruger si William Hurt, transmite PostModern.ro.
La cafeneaua Godot, ai ocazia sa vezi in weekend un spectacol cu Tudor Aaron Istodor - Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca, o piesa dupa Kenneth Lonergam - Asta-i tineretea noastra sau o comedie regizata de Dorina Chirirac - Noi 4.

Teatrul Odeon te invita duminica la Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprita si la Micul print, spectacolul Hotii de frumusete se joaca la Teatrul Evreiesc de Stat, iar la Teatrul Metropolis se joaca piesa dupa Mihail Bulgakov Tarul Ivan isi schimba meseria.

Daca optezi pentru muzica in aceste zile, poti merge la Sala Radio unde va fi interpretat Recviemul lui Antonin Dvorak, iar daca esti fan Alexandrina Hristov, te vei bucura sa afli ca o poti vedea in concert vineri seara la cafeneaua Godot.

Expozitia The Human Body continua la Muzeul Antipa, iar la MNAC te asteapta prima expozitie din Romania dedicata artei lettriste. Doua expozitii vor lua sfarsit in aceste zile, asa ca te invitam sa le treci pragul pana duminica inclusiv - Mitul national (MNAR) si The Rest is Tomorrow (Galeria Galateca).

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale lunii, prima editie romaneasca a conventiei iubitorilor de benzi desenate, jocuri video si anime Comic-Con are loc la Palatul Copiilor sambata si duminica. Fie ca le imbini sau nu, te punem in tema si cu o "conventie" a celor care savureaza cafeaua - Coffee Lovers - Salonul International de Cafea te asteapta in acest sfarsit de saptamana la Romexpo.

Sursa foto: captura postmodern.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri