Filmul portughez "Si viii plang/ Os Vivos Tambem Choram" a castigat Trofeul NexT la Gala de inchidere a Festivalului de Scurt si Mediu Metraj ce se desfasoara intre 10 si 14 aprilie.
Scurtmetrajul regizat de Basil da Cunha a fost desemnat marele castigator al celei de-a saptea editii a Festivalului International de Film NexT. Juriul format din Chris Tidman, Roar Skau Olsen, Michèle Driguez, Hervé Le Phuez si Radu Jude au decis acordarea trofeului pentru scurtmetrajul portughez "pentru maiestria cu care acest film prezinta o fictiune dramatica filtrata prin lentila documentarului, transformand realitatea oamenilor si locurilor intr-o experienta metafizica", scrie Mediafax.

Premiul pentru cel mai bun film, in valoare de 2.000 de euro a fost oferit de ArCuB. In plus, CineLabs Romania a oferit filmului "Si viii plang" servicii digitale de post-productie in valoare de 2.000 de dolari.

Ceremonia de inchidere a avut loc sambata seara la Cinema Studio din centrul Capitalei, in prezenta a peste 400 de invitati, printre ei numarandu-se actorul Vlad Ivanov, actritele Ilinca Goia, Ada Condeescu si Ioana Flora, regizorul Catalin Mitulescu si criticul de film Irina Margareta Nistor.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri