Rockerul Ozzy Osbourne si sotia lui, Sharon, considerati unul dintre cele mai solide cupluri din lumea muzicala, ar putea divorta dupa mai bine de 30 de anii de casatorie, scrie presa din Marea Britanie, care anunta totodata ca Sharon a parasit deja locuinta pe care o impartea cu Ozzy.
Potrivit cotidianului Daily Mail, Sharon, in varsta de 60 de ani, si Ozzy, in varsta de 64 de ani, locuiesc deja separat. Sunt zvonuri ca artistii, care nu au ascuns niciodata ca mariajul lor a fost tot timpul unul furtunos, s-au mutat din imensa proprietate unde locuiau, fiecare avand acum o alta resedinta, scrie Mediafax.

"Locuiesc acum la adrese diferite si nu mai petrec niciun pic de timp impreuna. Se certau mereu. Nu mai aveau de mult o relatie sot-sotie. Este destul de ciudat, pentru ca nici nu mai luau masa impreuna", a spus o sursa pentru The Sun.

Potrivit surselor, Sharon si Ozzy nu s-au mai vazut de mai bine de trei saptamani, iar, recent, s-au mutat in locuinte aflate la o distanta de trei kilometri una de cealalta - Sharon a inchiriat un apartament in Beverly Hills Hotel, in timp ce Ozzy sta acum intr-o proprietate inchiriata.
"Sharon si Ozzy au avut numeroase ocazii sa se intalneasca in toata aceasta perioada, insa au ales sa nu o faca", a spus pentru The Sun un prieten al cuplului.

De asemenea, cei doi artisti au fost vazuti de mai multe ori in public fara verighete, astfel ca speculatiile cu privire la divortul lor au devenit si mai numeroase. Acestea au fost alimentate si de o serie de mesaje postate pe site-ul de socializare Twitter de catre fiica celor doi, Kelly: "De ce in fiecare familie din lume exista cate un membru care nu se poate adapta niciodata si este complet nepasator in general?"

Sharon si Ozzy s-au intalnit pe cand aceasta avea doar 18 ani, devenind, la scurt timp, managerul nonconformistului rocker. Cei doi s-au casatorit in 1982 si au trei copii.

Sharon Osbourne, in varsta de 60 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la colon in anul 2002. Sotia rockerului Ozzy Osbourne a devenit celebra cu ajutorul reality-show-ului "The Osbournes" si a facut apoi parte din juriile emisiunilor de televiziune "The X Factor" si "America's Got Talent".

Sharon a parasit "America's Got Talent", o emisiune produsa de Simon Cowell, in septembrie, dupa o disputa cu directorii televiziunii NBC, insa, potrivit unor surse, acesta este in tratative pentru a se intoarce la "The X Factor".

In prezent, Sharon Osbourne este una dintre prezentatoarele emisiunii de televiziune americane "The Talk".

Ozzy Osbourne, fost membru al trupei Black Sabbath, de unde a fost concediat in 1979, are sase copii - cinci biologici si unul adoptat. Rockerul britanic a fost casatorit cu Thelma Riley si l-a adoptat pe fiul acesteia, Elliot Kingsley. Impreuna, cei doi au si doi copii biologici: Jessica Starshine, nascuta in 1972, si Louis John, nascut in 1975.

Muzicianul s-a casatorit apoi cu Sharon Arden, cu care are trei copii: Aimee, nascuta pe 2 septembrie 1983, Kelly Osbourne, nascuta pe 27 octombrie 1984, si Jack Osbourne, nascut pe 8 noiembrie 1985. Acesta a fost diagnosticat, in urma cu un an, cu scleroza multipla.
Familia Osbourne l-a crescut si pe Robert Marcato, dupa ce mama acestuia a murit, insa nu l-a adoptat niciodata cu forme legale.

Sursa foto: Wikipedia.org

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri