In "Agent X", Sharon Stone va interpreta rolul Natalie Maccabee, prima femeie vicepresedinte al SUA. La preluarea mandatului, aceasta isi va da seama ca munca sa presupune protejarea constitutiei SUA in caz de forta majora. Ea va fi ajutata de seful sau de cabinet, dar si de un misterios "Agent X", scrie Mediafax.

Sharon Stone nu a jucat niciodata un rol de mare intindere intr-un serial TV. Ea a mai aparut in filmul produs de HBO "If These Walls Could Talk 2" (2000), in trei episoade ale serialului "The Practice" si a avut mici aparitii in serialele "Will & Grace", "Roseanne" si "Law & Order: SVU".

Sharon Stone este actrita si producatoare de film. Ea s-a remarcat in filmul "Total Recall" (1990), in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, si a devenit celebra pe plan international dupa rolul din "Instinct primar", in 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama, in 2004, gratie rolului sau de invitat special in serialul "The Practice", dar si un Glob de Aur, in 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus si o nominalizare la Oscar.

Sursa foto: Agerpres Foto