Trupa Muse va sustine un concert la Londra, pe 2 iunie, cu ocazia lansarii in premiera mondiala a filmului "World War Z", care il are in distributie pe Brad Pitt, informeaza contactmusic.com.

Cei de la Muse semneaza, de altfel, coloana sonora a filmului. Cantecele se regasesc pe cel mai recent album al britanicilor, "The 2nd Law". Ulterior proiectiei in premiera mondiala a filmului, la Londra, Muse va sustine un concert in St. James Park. Biletele pentru eveniment vor fi puse in vanzare marti, scrie Mediafax.

Personajul principal din "World War Z" este fostul investigator al Natiunilor Unite, Gerry Lane (Brad Pitt), care calatoreste prin lume pentru a opri o pandemie. "World War Z" este regizat de Marc Forster, dupa un scenariu de Matthew Michael Carnahan, Drew Goddard si Damon Lindelof, dupa romanul omonim de Max Brooks. Brad Pitt este unul dintre producatorii filmului.

"World War Z" va intra in cinematografe pe 21 iunie, inclusiv in Romania, cu titlul "Ziua Z: Apocalipsa 3D".

Trupa britanica Muse, alcatuita din Matt Bellamy, Dominic Howard si Chris Wolstenholme, a lansat cinci albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de copii.

Sursa foto: www.muse.mu

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cat "inghite" chiria lunara in Bucuresti din buzunarul romanilor