Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Rasputin

Actorul american Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Grigori Rasputin intr-un nou film, care va fi produs de studiourile Warner Bros., informeaza contactmusic.com.

Nascut probabil in anul 1869, intr-un sat din Siberia centrala, vindecatorul mistic Grigori Rasputin, care a avut o mare influenta asupra familiei tarului Nicolae al II-lea, a fost asasinat in noaptea de 16 spre 17 decembrie 1916, la Sankt Petersburg, de un grup de aristocrati rusi.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996, scrie Mediafax.

In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar. Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in filmul lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010. Totodata, in anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat in "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood.

Actorul poate fi vazut in prezent in cinematografe in filmul "Marele Gatsby", o ecranizare spectaculoasa a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, in regia lui Baz Luhrmann.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri