Festivalul romanesc obtine, astfel, a patra nominalizare la UK Festival Awards, cea mai cunoscuta platforma prin care festivalurilor din intreaga lume le sunt recunoscute meritele.

Alaturi de B’estfest Summer Camp, pe lista mai sunt Outlook Festival (Croatia), Balaton Sound (Ungaria), Coke Live Music Festival (Cracovia).

Publicul isi poate sustine festivalul preferat prin voturi online, pana pe 1 noiembrie, intrand astfel in cursa pentru doua bilete la toate festivalurile care vor fi premiate.

Citeste si:

Votarea este deschisa pe site-ul oficial al competitiei: http://eu.festivalawards.com/vote, castigatorii urmand sa fie anuntati in cadrul galei oficiale ce va avea loc pe 2 decembrie la celebra sala Roundhouse din Londra.

Editia din acest an a B’estfest Summer Camp, a treia la iarba verde, a avut lo intre 5 si 7 iulie in comuna Tunari, unde au facut show Texas, Nas, Chase and Status, Nneka, Enter Shikari si The Heavy.

Anul acesta B’estfest Summer Camp a inregistrat un nou record de audienta. 28.000 de spectatori au fost prezenti in B’estfest Park, in cea de-a doua zi de festival.