"Intotdeauna line up-ul unui festival este foarte greu de realizat din pricina numarului foarte mare de artisti al caror program trebuie sa se sincronizeze. Din pacate, pana in momentul de fata, nu am reusit sa securizam headlinerii pe care ni i-am fi dorit pentru editia 2014, iar nerespectarea standardelor cu care B'estfest si-a obisnuit fanii de-a lungul timpului nu a fost si nu este nici in momentul de fata o optiune. De aceea am ales, cu parere de rau, sa anulam editia 2014", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic, organizator al evenimentului.

B'estfest Summer Camp a luat fiinta in 2007 si a trecut prin mai multe schimbari de-a lungul timpului, reusind, in cei sapte ani de existenta, sa devina cel mai mare festival din Romania recunoscut si recomandat la nivel international. Publicatii precum The Times si The Guardian l-au inclus in topul celor mai bune 20 de festivaluri europene, fiind nominalizat in repetate randuri la premiile industriei de profil: UK Festival Awards si European Festival Awards. Considerat un adevarat obiectiv turistic estival, B'estfest a reusit sa aduca in Romania cateva zeci de mii de turisti straini de-a lungul anilor, devenind una dintre destinatiile preferate de fanii festivalurilor muzicale datorita programului si facilitatilor oferite: muzica live pe mai multe scene, numeroase activitati extra, camping, iarba verde si preturi reduse, potrivit Mediafax.

Anul acesta, B'estfest Summer Camp urma sa se desfasoare pentru prima data pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti, in perioada 31 iulie - 2 august.

Citeste si:

Concertul trupei The Cat Empire, anuntat pentru B'estfest 2014, nu va fi anulat, acesta urmand sa se desfasoare la aceeasi data, 31 iulie, insa intr-un alt spatiu, care va fi confirmat in perioada urmatoare.

Fanii festivalului care si-au achizitionat deja bilete pentru B'estfest au la dispozitie doua optiuni: rascumpararea contravalorii acestuia sau preschimbarea lui intr-un alt bilet pentru oricare dintre celelalte evenimente Emagic confirmate pana in prezent, respectiv concertele sustinute de Peter Gabriel (8 mai, Romexpo), Tori Amos (19 iunie, Arenele Romane) si The Cat Empire (31 iulie). Pentru ambele optiuni este necesara contactarea echipei www.Myticket.ro.

Sursa foto: captura bestfest.ro