Cel mai scump colier din lume: diamantul sau a fost gasit din intamplare

Cel mai scump colier din lume costa 55 milioane de dolari si va fi scos la vanzare la Singapore JewelFest, care are loc intre 11 si 20 octombrie, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Numit sugestiv „L'Incomparable"/"Incomparabilul", cel mai scump colier de pe Glob a fost expus la un magazin de bijuterii din Singapore.

Colierul din aur roz, creat de compania de lux Mouawad, este ornat cu 90 de diamante albe de 230 de carate si are un pandantiv cu un diamant perfect de peste 407 carate.

"Potentialul cumparator al unei asemenea bijuterii o va privi dintr-o perspectiva diferita deoarece este categoric o investitie", a declarat Jean Nasr, directorul general al companiei Mouawad din Singapore.

Diamantul principal al colierului a fost gasit din intamplare, intr-o halda de steril, de o fetita din Republica Democratica Congo, cu aproximativ 30 de ani in urma.

Citeste si:
Țara care le dă bătrânilor dispozitive de localizare pentru a lupta...
Țara care le dă bătrânilor...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

„L'Incomparable”, care, la inceputul anului, a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai scump colier din lume, va fi piesa de rezistenta la evenimentul Singapore JewelFest.

Sursa foto: mouawad.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri