Formatia irlandeza U2 a anuntat ca a lansat un nou single, dupa trei ani de pauza. Melodia apare pe coloana sonora a filmului biografic "Mandela: Long Walk To Freedom", informeaza nme.com, potrivit Mediafax.

Melodia a fost special compusa pentru filmul "Mandela: Long Walk To Freedom", bazat pe autobiografia lui Nelson Mandela din 1994, si in care rolul liderului sud-african este interpretat de actorul britanic Idris Elba.

Prezentat la Festivalul International de Film de la Toronto in luna septembrie, lungmetrajul a fost realizat de regizorul britanic Justin Chadwick ("The Other Boleyn Girl", 2008) si va avea premiera mondiala pe 18 decembrie, in Franta.

Recent, basistul U2 Adam Clayton a dezvaluit ca formatia intentioneaza sa scoata un nou album pana la sfarsitul lunii noiembrie, conceput ca o continuare a albumului "No Line On the Horizon" din 2009, iar piesele de pe noul disc vor aduce laolalta mai multe ere si epoci din cariera grupului U2.

"Cred ca este un fel de reintoarcere la U2 de la inceputuri, dar daca vreti, cu maturitatea din ultimii zece ani. Este o combinatie intre cele doua lucruri, si va fi un hibrid intr-adevar interesant. Suntem in studio. Incercam sa facem astfel incat cele 12 cantece sa sune impecabil si sa terminam pana la sfarsitul lunii noiembrie, iar apoi vom putea sa ne bucuram de Craciun", a adaugat Adam Clayton.

Basistul Adam Clayton face parte din trupa U2, alaturi de Bono (voce si chitara), Larry Mullen Jr. (tobe) si chitaristul The Edge. Trupa a castigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy si a vandut peste 150 de milioane de albume.

Baietii de la U2 sunt asteptati de fani sa vina in Romania. Pana acum, au circulat mai multe zvonuri legate de un concert al trupei irlandeze in septembrie 2011, dar U2 nu au ajuns pe nicio scena din Romania. Unul dintre motivele pentru care artistii nu au cantat si in fata fanilor romani ar fi lipsa unui spatiu adecvent pentru un astfel de eveniment.

In vara lui 2009, U2 a avut de promovare al albumului “No Line on the Horizon“, iar “U2 360° Tour” a fost unul dintre cele mai mari turnee organizate vreodata. Concertele se desfasoara pe o scena de dimensiuni foarte mari, care a fost inclusa in Cartea Recordurilor drept cea mai mare structura de concert din lume.

Scena, cu o inaltime de aproape 50 de metri, este plasata in centrul stadionului in care are loc concertul si ofera o vedere de 360 grade a concertului, in timp ce publicul ocupa locuri de jur imprejurul sau.

Arena Nationala din Bucuresti ar permite instalarea acestei scene si un numar suficient de mare de locuri, astfel incat concertul sa se desfasoare fara probleme.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri