De asemenea, vor fi scoase la licitatie tablourile "Craite", de Gheorghe Petrascu, cu un pret estimativ cuprins intre 19.000 si 23.000 de euro, "Case pe deal", de Rudolf Schweitzer-Cumpana, cu un pret estimativ de 1.600 - 2.200 de euro, si "Nalbe", de Nicolae Tonitza, cu pretul estimat intre 15.000 si 20.000 euro.

Totodata, picturile "Marea la Gura Portitei", de Eugen Voinescu, avand un pret estimativ intre 2.200 si 2.800 de euro, si "Balcic", de Alexandru Popp, estimata la 1.900 - 2.200 de euro, vor fi disponibile amatorilor de arta.
Realizari de marca ale unor designeri contemporani, dar si remarcabile creatii plastice, definitorii pentru arta moderna si contemporana, sunt reunite in actuala licitatie a casei Goldart, toate avand ca numitor comun rigoarea, stilul, fantezia.

Artefactele grupului de designeri selectate de brandul "Dizainar" sunt revelatorii pentru un segment important al designului contemporan. Riguroase prin forma si concept, obiectele iesite din atelierele "Old New Design", "201 Design Studio", "Care? Cutare" si cele semnate de Alexandru Ghildus, Anca Fetcu, Dragos Motica, Gabriel Geller sunt indispensabile artefacte cotidiene, dar si creatii artistice de un bun gust desavarsit, in caracterizarea carora stilul riguros si plasmuirea ludica au o pondere insemnata.

Citeste si:

Dintre pictorii contemporani care figureaza in actuala sesiune, Florin Sutu se distinge prin forta evocatoare a creatiei sale. De la maestrul sau, I. Salisteanu, si-a insusit preocuparea pentru problemele de ordin tehnic, in care vadeste pondere si spirit lucid.

Licitatia organizata de casa Goldart va avea loc joi, de la ora 19.00, la Hotelul Marshal Garden.