Dragostea este intotdeauna un pretext de rasfat. Echipa Howard Johnson Grand Plaza si-a propus sa le ofere oaspetilor, in week-end-ul 14 – 16 februarie, o gama larga de experiente pe care sa le poata face cadou atat persoanei iubite cat si … celor 5 simturi.

Va asteptam cu pachete special concepute pentru aceasta ocazie cu diverse tematici: wellness, relaxare si confort, gourmet, spectacol & divertisment culinar etc. Aceste pachete se pot achizitiona atat separat, cat si in combinatii variate, pe principiul “mix and match”.

Pachetul “Love Sparkle” imbina confortul unei camere superioare, cu vedere panoramica asupra intregului Bucuresti, cu arome de capsuni, ciocolata si sampanie. Micul dejun poate fi servit in camera, pentru o experienta intima absoluta!

Pachetul “Zen Love” este un deliciu absolut al tuturor simturilor, incluzand un pachet complet de detoxifiere (scrub si sauna), urmat de un masaj cu pietre vulcanice si de un rasfat cu ciocolata si sampanie la final, totul pentru doua persoane la pretul de doar 250 Lei.

Pachetul “Cupid’s Gourmet Love Brunch” li se adreseaza tuturor iubitorilor bucatariei asiatice, cu aromele sale profunde, pline de personalitate. Preparatele specifice meniului din restaurantul Benihana sunt insotite de spectacolul absolut unic al pregatirii lor la mesele teppan, chiar in fata oaspetilor, de o selectie premium de sushi si de un rafinat bufet de deserturi avand la baza deliciul etern al dragostei – ciocolata, prezentata in diverse texturi si combinatii. Pret: 300 Lei pentru doua persoane.

Pentru cei mai grabiti, exista si varianta unei cine speciale la unul din restaurantele Avalon sau Benihana, fiecare cu preparatele cele mai indragite din meniurile acestora. La Benihana, meniul indragostitilor cuprinde o selectie de sushi si sashimi, urmata de un spectacol la masa teppan si un meniu complet cu orez prajit cu legume, creveti savurosi si pui, un desert cu spuma de ciocolata si Kir Royal . La restaurantul Avalon, meniul indragostitilor cuprinde, ca de obicei, o selectie de preparate cu ingrediente-vedeta cum ar fi somonul, sparanghelul, fettuccini de casa, ciocolata Valrhona si fructe de padure, Kir Royal.

Pentru mai multe detalii despre aceste pachete si rezervari, va rugam sa accesati aici brosura completa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri