Producatorul de ciocolata Mars a retras batoane Galaxy, Maltesers Teasers pungi de Minstrels, din cauza “posibilei prezente a salmonella”, a declarat un purtator de cuvant al companiei, indemnand populatia sa nu consume produsele suspecte, relateaza BBc News.

Rechemarea a venit dupa ce analizele au aratat ca unele ingrediente ar putea fi contaminate cu salmonella. “Colaboram indeproape cu autoritatile de resort pentru siguranta alimentara si cu clientii nostri pentru a ne asigura ca produsele afectate nu mai sunt disponibile pentru cumparare” potrivit Mars, scrie News.ro.

Produse vizate sunt tabletele de ciocolata Galaxy Milk de 200 de grame, pachetele de patru ciocolate de 42 de grame fiecare Galaxy Milk, pungile de 78 de grame si 112 grame de bomboane de ciocolata Galaxy Counters, pungile de bomboane de ciocolata Minstrel de118 grame si batoanele Maltesers Teasers de 35 de grame, cu data expirarii 6 mai 2018 si 13 mai 2018.

Compania le-a cerut vanzatorilor de produse alimentare din toata Marea Britanie si Irlanda sa retraga produsele afectate de la raft. Persoanele care au cumparat deja produse vizate ar trebui sa contacteze centrul de relatii cu clientii al Mars, pentru “returnari si rambursari”.

Citeste si:
Patiseriile Paul lanseaza produse speciale de Valentine's Day
Patiseriile Paul lanseaza...

Sursa foto: Roman Samokhin / Shuttersotck


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ikea Romania a eliminat din oferta produsele din plastic de unica folosinta
Setari Cookie-uri