Creatorul de moda Tom Ford a comparat vestimentatiile purtate de actrite la gala premiilor Oscar cu "o efervescenta de rochii Barbie din anii ’50", precizand ca nu are libertatea de a imbraca vedetele asa cum isi doreste, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Designerul american, in varsta de 52 de ani, a declarat, joi, in timpul emisiunii "Jimmy Kimmel Live", ca detesta sa imbrace celebritatile cu articole vestimentare proprii pentru ceremoniile de premiere din preajma Oscarurilor deoarece nu ii place sa i se impuna restrictii in ceea ce priveste creatiile sale.

"Ceea ce se poarta pe covorul rosu nu are nicio legatura cu ceea ce se intampla in moda contemporana. Este o efervescenta de rochii purtate de papusile Barbie in anii ’50. Sunt haine foarte diferite de ceea ce poarta oamenii in lumea reala", i-a spus Tom Ford moderatorului TV Jimmy Kimmel.

"Sa imbraci actritele pentru Oscar nu este un proces creator. (...) Acestea au o notiune preconceputa despre ceea ce vor sa poarte, despre cum vor sa arate si despre cum trebuie sa isi promoveze filmul, iar tu (ca si designer, n.r.) creezi ceva pentru ele, dar care nu este ceva deosebit de important", a spus Tom Ford.

Tom Ford este un designer american care a cochetat cu lumea filmului, in calitate de regizor.

A devenit faimos in calitate de director de creatie al casei Gucci, al carei concept l-a modernizat. Si-a fondat propria casa de moda, care ii poarta numele, inainte de a regiza filmul nominalizat la Oscar "Un om singur/ A Single Man" (2009), cu Julianne Moore si Colin Firth in distributie.

Gala de decernare a premiilor Oscar 2014 va avea loc pe 2 martie, la Los Angeles.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri