Rapperul american Lil Wayne a confirmat faptul ca urmatorul sau album solo - al 11-lea din cariera - va fi ultimul sau material discografic si ca se va retrage din industria muzicala dupa lansarea acestui disc, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Anterior, muzicianul lasase de mai multe ori sa se inteleaga ca era pregatit pentru a se retrage. Recent, el a anuntat ca urmatorul lui album, "Tha Carter V", va fi ultimul pe care il va lansa.
"Intentionez ca acesta sa fie ultimul meu album solo si va fi cu siguranta ultimul din seria «Carter». Este albumul final din seria «Carter». Seria se va opri la al cincilea album", a declarat Lil Wayne pentru MTV.com.
Al cincilea material discografic din seria de albume "Carter" va fi lansat in luna mai. Rapperul a spus ca ar fi totusi dispus sa revina in studiouri doar daca va primi un onorariu exorbitant.
"Doar 25 milioane de dolari sau 35 milioane de dolari ar putea sa ma faca sa mai lansez vreodata un alt album dupa acesta", a adaugat el.
Anul trecut, rapperul a declarat intr-un interviu acordat jurnalistei Katie Couric: "Stiu ca voi putea sa ma retrag din muzica la 35 de ani, pentru ca deja ma simt pregatit sa ma retrag inca de acum".
Lil Wayne a spus ca va continua insa sa colaboreze ocazional cu diversi artisti pentru albumele acestora si ca se va concentra pe activitatile de administrare a casei sale de discuri Cash Money Records.
Lil Wayne si-a lansat cel de-al 10-lea album de studio, intitulat "I Am Not a Human Being II", in martie 2013.

Lil Wayne, in varsta de 31 de ani, se numara printre cei mai profitabili artisti actuali. Albumul sau "Tha Carter III" a fost cel mai vandut material discografic din 2008 in Statele Unite ale Americii si i-a adus rapperului cinci trofee la gala premiilor Grammy din 2009, inclusiv pentru cel mai bun album rap al anului.

Sursa foto: captura YouTube.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Lifestyle »Citeste si
Un rapper american, arestat pe Aeroportul din Los Angeles