Astfel, Andre Rieu anunta programarea unui nou concert, pe 12 iunie 2015, care va avea loc tot in Piata Constitutiei din Bucuresti. Biletele s-au pus in vanzare deja prin reteaua Eventim. Violonistul Andre Rieu va concerta alaturi de orchestra sa Johann Strauss Orchestra.

Biletele pentru concertele lui Andre Rieu costa intre 160 de lei (categoria 7) si 800 de lei (categoria VIP).

"Dragii fani din Romania, sunt coplesit de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o ieri, la sosirea mea la Bucuresti pentru a anunta primul nostru concert in Romania. Ne-ati intampinat cu sufletul deschis si noi ne vom deschide inimile catre voi. Astept cu nerabdare sa ne revedem cu totii in iunie, in Piata Constitutiei, pentru cateva seri magice, pline de muzica, dans si romantism la lumina stelelor", le-a transmis André Rieu fanilor sai romani.

Andre Rieu este un violonist olandez, celebru pentru infiintarea orchestrei Johann Strauss Orchestra in 1987. Violonistul a studiat vioara la conservatorul din Liège, iar mai tarziu la conservatorul din Maastricht pana in 1973. Printre profesorii lui s-au numarat Jo Jude si Herman Krebbers. In 1974 se muta la Conservatorul Regal din Bruxelles. Trei ani mai tarziu, isi termina studiile si primeste distinctia „Premier Prix”.

Sursa foto: Andre Rieu/Facebook.com