Vacanta poate fi considerata o extravaganta mai ales ca turistii romani au platit cat pentru o garsoniera. Astfel, cu 25.000 de dolari, cei doi seniori romani strabat 27 de tari si 6 continente. Turistii se vor urca pe vasul de croaziera in Los Angeles, California si vor trece prin Hawaii, Australia, Malaezia, China, India, Dubai, Egipt, Franta, Italia, Spania, Portugalia, Florida, Columbia, Panama, Costa Rica, Mexic si California.

Croaziera pe nava Pacific Princess de 112 zile costa intre 20.000 dolari si 40.000 dolari in functie de cabina aleasa. Pachetul turistic este disponibil la agentia Perfect Tour, cea mai mare agentie de turism in 2013 dupa cifra de afaceri. Cei care pleaca in aceasta croaziera se bucura de cazarea de 111 nopti, toate mesele, bauturi non-acoolice, facilitatile de la bord si seara de gala cu cina speciala, toate acoperite de costul pachetului turistic platit initial.

"Pachetul nu este exclusiv Perfect Tour, croaziera nefiind organizata de noi, dar suntem cam singurii care ne incumetam sa promovam astfel de vacante exclusiviste si unice in Romania. Din cate stiu, nu mai sunt si alti romani care pleaca in aceasta croaziera", spun reprezentantii Perfect Tour.

Citeste si:

Croaziera de 112 zile este printre cele mai scumpe din ofertele agentiilor de turism din Romania. O croaziera mai scumpa de 20.000 de euro este cea cu spargatorul de gheata nuclear pana la Polul Nord, unde pentru 13 nopti tarifele pornesc de la 26.000 de dolari de persoana. Croaziera face parte tot din oferta Perfect Tour.

Nu este prima data cand romanii pleaca in vacanta in jurul lumii un sfert de an. Agentia Perfect Tour a trimis si anul trecut 4 romani intr-o croaziera de 102 zile cu plecare din Savona, Italia. Doi dintre ei au optat atunci pentru o cabina interioara de 32.000 de euro, respectiv cabina exterioara cu balcon de 40.000 de euro, sume care acopera toate celelalte servicii la bord.

Sursa foto: Vas de croaziera/Shutterstock.com