TOP: 10 calitati pe care persoanele introvertite le au, fara sa isi dea seama

Unele persoane presupun ca introvertitii sunt inadaptati din punct de vedere social, insa acestia ascund uneori calitati pe care ei insisi nu stiu ca le poseda, scrie Lifehack.org.

1. Introvertitii sunt buni ascultatori.
Persoanele introvertite asculta inainte de a vorbi. Aceasta tactica le permite sa intre intr-o conversatie cu mai multa incredere, fara sa se incurce sau sa nu fie siguri de ceea ce spun.

2. Introvertitii sunt independenti.
Cei care fac parte din aceasta categorie nu depind de alte persoane. Considera un lucru fara rost ca altcineva sa le gestioneze bunurile materiale. Aceasta libertate le confera incredere, intrucat stiu ca pot depasi orice situatie dificila care poate sa apara.

3. Introvertitii sunt persoane foarte concentrate.
Introvertitii sunt mult mai atenti la limbajul non-verbal intrucat considera ca, in cele mai multe cazuri, cuvintele reprezinta doar jumatate din poveste. Aceasta abilitate ii ajuta sa evite posibilie neintelegeri.

4. Sunt persoane usor de multumit.
Introvertitii nu au nevoie de mult pentru a fi multumiti si fericiti. Prefera sa ramana acasa pentru a citi cartea favorita in loc sa petreaca o noapte in oras. Aceasta diferenta ii ajuta sa economiseasca bani si sa se relaxeze dupa o saptamana stresanta.

Citeste si:
Procesul creativ: obiceiuri pe care orice scriitor aspirant trebuie...
Procesul creativ: câteva...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

5. Sunt buni observatori.
Observa rapid orice schimbare in mediul lor. Vor fi probabil primele persoane care observa ca te-ai tuns.

6. Introvertitii sunt foarte studiosi.
Aceste persoane considera informatia drept o sursa de putere. Sunt foarte deschisi si vor sa invete cat mai mult posibil. Aceasta determinare ii ajuta sa devina experti in diferite domenii de interes.

7. Sunt persoane pe care te poti baza.
Persoanele introvertite pot pastra secrete. Acesta este si motivul pentru care introvertitii pot fi prieteni excelenti.

8. Introvertitii sunt foarte concentrati pe atingerea obiectivelor.
Aceste persoane tind sa fie foarte disciplinate. Nu au nevoie de acordul unei persoane din exterior, astfel incat isi concentreaza toata energia pe atingerea unui scop. Aceasta ambitie ii transforma pe introvertiti in persoane de succes.

Citeste si:
In China, si coafezele ajunsesera sa dea sfaturi bursiere
In China, si coafezele dadeau...

9. Isi pot gestiona foarte bine emotiile.
Persoanele introvertite analizeaza cu atentie pentru a descoperi sursa unor emotii negative. Aceasta introspectie ii ajuta sa se delimiteze de sentimente care le pot limita potentialul de reusita.

10. Sunt o buna sursa de inspiratie odata ce ii convingi sa vorbeasca.
Aceste persoane au multe lucruri interesante de spus. Pot fi considerate persoane tacute intrucat prefera discutiile cu teme profunde si nu superficiale, prin care pierd timpul. Daca vreti sa aflati cat de fascinanta poate fi o astfel de persoana adresati-i o intrebare despre un subiect care il pasioneaza.

Sursa foto: Introvertit, Shutterstock.com

Citeste si:
8 august este Ziua Internațională a Pisicii
8 august, Ziua Internațională...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri