Naiul lui Nicolae Voiculet va canta pe 24 iunie la Sfinxul Romaniei - ziua in care tot mapamondul serbeaza Ziua Universala a IEI

Nicolae Voiculet si orchestra, împreuna cu partenerii sai - Primaria Busteni, Flori de Ie, partenerii media si sponsorii, doreste sa sarbatoreasca asa cum se cuvine, în spirit pur romanesc, ziua de Sanziene, cantand romanilor si lumii de la SFINX.

"Vom aduce un omagiu traditiilor iei si naiului romanesc, sus pe platoul din apropierea Sfinxului, Bucegi. Veniti alaturi de noi si împreuna vom raspandi sunetul romanesc, doina romanesca, peste toata Romania, vom dansa cu Sanzienele si vom canta lumii despre iubire si pace!"
Cel mai tainic si cel mai magic loc al Romaniei, platoul Sfinxului din Bucegi, va gazdui evenimentul de promovare a valorilor romanesti, miercuri 24 Iunie, la ora 14:00.
Anul trecut pe 14 Septembrie ambasadorul turismului, artistul Nicolae Voiculet a sustinut concertul "Romania din inima ta" la Crucea Eroilor de pe Caraiman, în semn de omagiu adus tuturor eroilor si martirilor neamului, chiar de Ziua Crucii. Au fost prezenti mii de oameni care au cantat într-un glas imnul Romaniei împreuna cu Nicolae Voiculet si orchestra sa. Atunci, artistul a promis ca se va reîntoarce sa cante tuturor romanilor si întregii lumi de la Sfinxul Romaniei.
"Am promis si acum ma tin de cuvant. Veniti alaturi de mine si de NAI, de Doina romaneasca, în Ziua de Sanziene sa sustinem împreuna, promovarea valorilor romanesti la cel mai înalt SFINX al lumii. Miercuri, 24 iunie, la ora 14:00, de Ziua Universala a IEI si Sarbatoarea de Sanziene, va astept pe toti cei ce simt si iubesc romaneste, la Sfinxul din Muntii Bucegi, simbol al Romaniei, sa purtam IA, sa cantam si sa dansam cu Sanzienele!"

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri