Pe Razvan Crisan il cunoasteti poate deja: este co-fondator al proiectului ShortsUP, devenit unul dintre cele mai importante nume in industria cinema din Romania, si fondator al Asociatiei Oricum, axata pe promovarea industriilor culturale si creative.

M60: Profil de antreprenor creativ from Creative EST on Vimeo.

De un an de zile insa antreprenorul, alaturi de partnerul sau francez, “face valuri” pe piata cafenelelor din Bucuresti cu un nou concept care se incadreaza in “noua cultura a carciumarului”, asa cum ii place sa spuna despre M60.

Care a fost provocarea principala a antreprenorului Razvan Crisan? Cum sunt autoritatile in raport cu antreprenorii? Afla in materialul VIDEO de mai sus.

[Profil de antreprenor creativ] este un proiect sustinut de Banca Transilvania in cadrul festivalului Creative Est. Mai multe: creativeest.ro.

Citeste si:
Razvan Crisan, Kane: Nu am vrut sa fim inca un restaurant de burgeri
Razvan Crisan, dupa...

In cadrul festivalului, Banca Transilvania face colectie de idei îndraznete pentru produse bancare sau experiente speciale pe care tinerii din industriile creative si le-ar dori de la o banca. Creativii sunt invitati sa-si propuna ideea pe ATELIERUL DE IDEI.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Lifestyle »Citește și
Masa de Pa╚Öte ├«n pandemie: de unde po╚Ťi comanda preparate tradi╚Ťionale
Setari Cookie-uri