Stiai ca in timpul Primului Razboi Mondial o maimuta a fost promovata la gradul de caporal? Da, traim intr-o lume bizara. Uite 10 statistici care, desi sunt socante si par inventate, sunt adevarate.

Facem brau planetei

Daca ai alinia toata populatia Pamantului din momentul de fata, ai putea sa inconjori planeta de 56 de ori. Mai mult, daca fiecare persoana ar sta pe umeri alteia, turnul format ar trece de Luna si ar fi foarte aproape de Marte. Chiar daca insirata in felul acesta populatia Pamantului pare extrem de numeroasa, daca ai aduna toate persoanele de pe planeta si le-ai aseza in interiorul Marelui Canion, ai umple doar o mica fractiune din acesta.

Jumatate din populatie va contacta o boala cu transmitere sexuala in timpul vietii

Potrivit unui studiu realizat de Centrul pentru Controlul Bolilor, numai in Statele Unite 19.7 milioane de persoane contracteaza o boala cu transmitere sexuala in fiecare an. La nivel mondial, peste jumatate din populatie va suferi de un BTS la un moment dat in timpul vietii.

O maimuta caporal

Cu cativa ani inainte de izbucnirea Primului Razboi Mondial, Albert Marr a descoperit un babuin pe teritoriul fermei sale din Africa de Sud. L-a numit Jackie. Cei doi au devenit prieteni atat de buni incat Marr a luat babuinul cu el atunci cand s-a alaturat trupelor Regimului de Infanterie. Animalul a devenit mascota infanteriei, primind hrana, salariu si o uniforma. In 1916, Marr a fost impuscat in timpul bataliei de la Agagia, iar cand au sosit medici, Jackie lingea ranile prietenului sau.

Citeste in continuare pe 9am.ro.

Sursa foto: PathDoc/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri