Facem brau planetei

Daca ai alinia toata populatia Pamantului din momentul de fata, ai putea sa inconjori planeta de 56 de ori. Mai mult, daca fiecare persoana ar sta pe umeri alteia, turnul format ar trece de Luna si ar fi foarte aproape de Marte. Chiar daca insirata in felul acesta populatia Pamantului pare extrem de numeroasa, daca ai aduna toate persoanele de pe planeta si le-ai aseza in interiorul Marelui Canion, ai umple doar o mica fractiune din acesta.

Jumatate din populatie va contacta o boala cu transmitere sexuala in timpul vietii

Potrivit unui studiu realizat de Centrul pentru Controlul Bolilor, numai in Statele Unite 19.7 milioane de persoane contracteaza o boala cu transmitere sexuala in fiecare an. La nivel mondial, peste jumatate din populatie va suferi de un BTS la un moment dat in timpul vietii.

O maimuta caporal

Cu cativa ani inainte de izbucnirea Primului Razboi Mondial, Albert Marr a descoperit un babuin pe teritoriul fermei sale din Africa de Sud. L-a numit Jackie. Cei doi au devenit prieteni atat de buni incat Marr a luat babuinul cu el atunci cand s-a alaturat trupelor Regimului de Infanterie. Animalul a devenit mascota infanteriei, primind hrana, salariu si o uniforma. In 1916, Marr a fost impuscat in timpul bataliei de la Agagia, iar cand au sosit medici, Jackie lingea ranile prietenului sau.

Citeste in continuare pe 9am.ro.

Sursa foto: PathDoc/Shutterstock