7card, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de fitness si wellness la nivel local, companie care ofera acces clientilor sai in peste 200 de sali, a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de 1,8 milioane de euro, aproape dublu fata de evolutia precedenta precedenta, 10.000 de abonati activi fata, peste 400 de companii partenere si planuri mari de extindere.

Anul trecut s-a constatat un interes crescut din partea companiilor pentru abonamentul 7card, acesta fiind inclus din ce in ce mai mult in pachetul de beneficii oferit angajatilor, alaturi de abonamentele de sanatate sau de tichetele de masa. S-a constatat o crestere a cererii de abonamente 7card din partea angajatorilor din provincie si a celor cu sedii centrale in Bucuresti, dar puncte de lucru in diverse orase din tara.

”Anul trecut am inceput dezvoltarea la nivel national, tocmai pentru a acoperi cererea venita din partea angajatorilor. Primii pasi catre provincie au fost facuti la finalul lui 2014, insa anul trecut a fost cel in care am patruns in mai multe orase, am semnat partneriate cu companii romanesti din tara si am pus bazele unei retele 7card la nivel national, retea care va fi dezvoltata in 2016. Vrem sa crestem numarul salilor care ofera abonamentul nostru, dar si al companiilor care isi recompenseaza astfel angajatii”, spune Andrei Cretu, cofondator 7card.

In 2016, focusul il va fi reprezentat de continuarea extinderii retelei la nivel national si, cel putin, dublarea numarului de abonati activi.
Inca din primele zile ale acestui an, 7card este disponibil si in Pitesti si Craiova, cei mai multi abonati fiind angajati ai unor companii din energie, banci, telecomunicatii si industria producatoare de piese auto. Disponibilitatea abonamentului 7card in cele doua orase va creste cu pana la 12% numarul de persoane care vor ajunge in 2016 in centrele sportive, arata datele 7card. In primele luni ale anului, abonamentul 7card va fi disponibil si la Sibiu si Constanta, fiind luate in calcul si alte orase cu potential economic mare.

Planul 7card pentru dublarea afacerilor in 2016: il recruteaza pe Dragos Bunescu, fost manager in multinationale

Planul principal pentru 2016 este extinderea, astfel ca in echipa 7card a fost cooptat, pentru coordonarea departamentului comercial, Dragos Bunescu, fost manager comercial in multinationale de top prezente la nivel local.

„Colaborarea cu Dragos Bunescu va ajuta mult la extinderea 7card pe viitor. Datorita extinderii pe care o avem in vedere, in 2016 estimam o crestere a cifrei de afaceri la 3,5 milioane de euro si un numar de 20-25.000 de abonati activi”, spune Iulian Circiumaru, cofondator 7card.

7card este un abonament lunar care permite accesul la sali de sport din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Ploiesti, Craiova, Pitesti. Reteaua numara, in prezent, 10.000 de abonati activi, in crestere cu 80% fata de 2014, si un numar de 229 de sali, in crestere cu 62% fata de 2014.

Piata de fitness din Romania este dominata in prezent de reteaua World Class, din care mai fac parte si retelele sau salile „de cartier”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri