Noua era a localurilor: intre bulina rosie si fumat | Mihai Ionescu, proprietarul Club A, este invitatul emisiunii WALL-STREET 360

Mihai Ionescu, proprietarul celui mai vechi local din Bucuresti, Club A din Centrul Vechi, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360 de luni, ora 12:30.

Mihai Ionescu, proprietarul Club A, cel mai vechi local din Bucuresti, crede ca legea antifumat va fi promulgata, chiar daca interzicerea fumatului va fi un soc in primele luni, atat pentru proprietarii de localuri, cat si pentru fumatori.

"Sunt sigur ca legea (n.r.: antifumat) va fi promulgata, dar sper ca vor fi amendamente pentru a putea amenaja locuri pentru fumatori, adica sa nu ii scoti afara. Acum, legea zice ca in orice spatiu intre patru pereti si un acoperis nu trebuie sa permiti sa fumeze. E incomod sa iesi afara. Lumea spune ca in multe tari europene se poate face. In Spania poti sa iesi afara iarna cand sunt 14 grade, in Portugalia la fel, in Italia la fel. Dar la noi cand sunt minus 20 de grade? Se pune problema sanatatii celor nefumatori. Cand am venit in anii 90 nu exista ventilatie, nu exista purificatoare, nu exista nimic. Venea acealasi numar de oameni, dar se putea sta. Din 250 fumau 50%. Acum din 250 cred ca fumeaza 249", a declarat Mihai Ionescu la emisiune WALL-STREET 360.

Proprietarul Club A, la randul lui nefumator, spune ca interzicerea fumatului in spatiile publice inchise va fi un intr-adevar un soc pentru orice antreprenor si fumator si ca primele luni vor aduce scaderi ale incasarilor. Chiar si asa, Mihai Ionescu crede ca "ne vom adapta".

Urmareste emisiunea integral.

Setari Cookie-uri