Anul trecut, campania-manifest lansata de Julius Meinl in octombrie 2013, in Romania, a strans peste 17.400 de poezii scrise de romani din peste 70 de orase din tara, toate acestea in schimbul cafelelor oferite in locatiile partenere.

Campania “Plateste cu poezie” se desfasoara la nivel global in peste 1300 de cafenele partenere Julius Meinl in 30 de tari din intreaga lume.

Vezi lista cafenelelor din Romania.

Citeste si:

“Julius Meinl este ambasadorul global al culturii cafenelelor vieneze si, pentru noi, poezia reprezinta esenta si sufletul acestei culturi. Versurile aduc oamenii mai aproape si ii inspira, la fel cum facea cu poetii de altadata in cafenelele vieneze. Aceasta initiativa globala ne permite sa realizam acest lucru pentru ca poezia este o limba ce poate fi inteleasa in toata lumea ", spune Marcel Löffler, CEO Julius Meinl.

Compania austriaca Julius Meinl IndustryHolding a avut aproximativ 40.000 de clienti si afaceri de 145 de milioane de euro anul trect. Compania are in jur de 700 de angajati si este prezenta in peste 70 de tari la nivel mondial.