La Baile Olanesti se deschide un nou centru de wellness, cel mai mare din regiune

Un nou centru de tratament si spa va fi deschis pe 9 iunie in Baile Olanesti din judetul Valcea, in urma unei investitii de 5,5 milioane de euro inceputa in 2014 si cofinantata prin programul Regio POR. Astfel, Tisa Spa Resort este cel mai mare centru wellness din regiune.

Tisa Spa Resort, deschis de grupul hotelier Tisa, se intinde p o suprafata de 4.000 mp. Turistii care ajung la Tisa Spa Resort au de ales intre spa, piscine de inot, piscine ludice, jacuzzi-uri exterioare, piscine pentru copii, tobogane, saune, hammam, baie de abur, salina, locuri de joaca, un spa pe baza de plante, sala de fitness, zone de relaxare spatioase, baruri si terase.

Cat costa sa petreci la zi in noul centrul spa de la Baile Olanesti

Preturile biletelor de intrare incep de la 25 de lei. Astfel, un adult va plati 25 de lei pentru trei ore si 50 de lei in weekend pentru toata ziua, in timp ce un copil pana la 14 ani va plati 12 lei pe 3 ore.

Pretul unei zile petrecuta la Tisa este de 60 de lei cu acces atat la zone de piscine si atractii, cat si Thermarium. La terapiile spa preturile incep de la 60 de lei pentru o ora de masaj Aromaremediu. Programele Tisa Spa au la baza acele proceduri traditionale romanesti si folosesc produse si branduri nationale ca Plantavorel, Pell Amar si Farmec.

Citeste si:
Un bunic tractiune: Basescu, alaturi de nepotica sa la sanius
Un bunic tractiune: Basescu,...

"Credem ca trebuie sa invatam din echilibrul cu care natura isi urmeaza cursul si sa beneficiem de tot ceea ce are ea de oferit. Asa cum ciclurile anotimpurilor regenereaza anual lumea inconjuratoare, la fel si corpul uman are capacitati de regenerare care trebuie activate. Urmind aceasta filozofie, programele spa semnatura Tisa isi au radacinile in ritmurile ciclice ale Olteniei", spune Ioana Rebenciuc, director operational in grupul Tisa.

Grupul Tisa, lansat in urma cu 20 de ani, cuprinde Hotel Tisa, Casa Tisa, Vila Tisa din Baile Olanesti si Vila Tisa din Ocnele Mari. In total, grupul Tisa are peste 200 de locuri de cazare.

Citeste si:
BREAKING: Se inchide productia la singura fabrica de soda din tara
CIECH Soda Romania, fortata...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri