Cele 12 torturi din colectie sunt propunerile atelierului pentru evenimentele anului urmator si aduc in Romania tendintele internationale in cofetaria de lux.

Toamna aceasta Grace Couture Cakes sarbatoreste 5 ani in care am indulcit mii de evenimente private si corporate. Ne-am bucurat impreuna de gusturi unice, retete inedite cu design creativ, am inovat si am lansat in fiecare an colectii de dulciuri rafinate. Sarbatorim 5 ani cu o noua colectie Signature Cakes 2018, creata pentru momente speciale si oameni dragi., a declarat Alina Sudriu fondator Grace Couture Cakes.

Signature Cakes este o gama de torturi premium lansata de Grace Couture Cakes si introduce notiunea de concept cake: retete proprii, arome intense, cu un decor elegant.


Retetele noii editii combina mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolata belgiana, merengue de cocos, vanilie de Madagascar sau caramel, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cirese, fructe de padure, fistic sau mango si blaturi amaretto cu migdale.
Ipanema Bliss, Bacio de Vanilla si Caramel au Lait sunt noile propuneri ale atelierului Grace Couture Cakes pentru editia 2018 a Colectiei Signature.

O selectie de torturi Signature Collection este disponibila zilnic in cele doua Cake Shop-uri Grace Couture Cakes din Piata Dorobanti nr. 5 si Baneasa Shopping City. Pentru comenzi si consultanta contactati echipa Atelierul Grace Couture Cakes office@gracecc.ro.

Despre Grace Couture Cakes
Lansat in anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture, recunoscut pentru lansare tendintelor din domeniul haute patisserie in Romania. Gamele proprii de torturi includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar și Éclair Affair.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri