5 Februarie 2018

Destinatii in trend in 2018: Unde calatorim pentru o vacanta de neuitat



Un nou an inseamna noi aventuri, noi calatorii, noi locuri pe care sa le descoperim. Daca pe lista ta cu rezolutii pentru anul 2018 se afla si o vacanta de neuitat, atunci este timpul sa incepi pregatirile.

Maui, Hawaii

Nu ar trebui sa mire pe nimeni ca una dintre destinatiile in trend in 2018 este comparata cu paradisul. Plajele incredibile din Maui, valurile care atrag surferii din intreaga lume si peisajele care iti taie respiratia atrag turistii din toate colturile planetei. Potrivit ghidului realizat de motorul de cautare Kayak, tariful mediu pentru o vacanta in Maui este in jur de 600 de dolari. Cele mai mici tarife se gasesc in luna septembrie.

Foto: Pixabay

Citeste si: TOP 10 cele mai vizitate tari din lume. Unde sa iti planifici vacanta


Barcelona, Spania

Barcelona este destinatia perfecta pentru pasionatii de calatorii. Totul este minunat in Barcelona, de la arhitectura legendara a lui Antoni Gaudi, la popularul bulevard La Rambla, pana la bucataria traditionala spaniola. Daca ajungi in Barcelona, neaparat trebuie sa faci o vizita atat in zona veche a orasului, cat si in cartierele moderne. In prima jumatate de an, tarifele variaza, in medie, intre 700 si 900 de dolari. Preturile vor scadea usor in timpul sezonului cald.

Foto: Pixabay

Citeste si: Cinci destinatii care pot deveni populare in 2018


Bali, Indonezia

Daca simti nevoia sa evadezi intr-o tara exotica, dar care sa se potriveasca si cu spiritul tau de aventura, Bali este alegerea perfecta. Bali este o destinatie care ofera mixul perfect intre calmul templelor budiste si haosul de pe strazile aglomerate din centrele urbane. Cine ajunge in Bali nu trebuie sa rateze o excursie pana la vulcanul Gunung Agung. Cele mai bune luni in care sa vizitezi Bali sunt ianuarie, februarie si noiembrie. Atunci tarifele sunt cuprinse intre 800 si 1.000 de dolari.

Foto: Pixabay

Citeste si: Turistii romani cauta noi experiente: destinatii de vacanta in 2018


Amsterdam, Olanda

Cand spui Amsterdam, cei mai multi oameni se duc cu gandul la marijuana si prostitutie, insa Amsterdam este o destinatie de vacanta care are multe de oferit. Acest oras gazduieste multe institutii culturale, parcuri si peisaje uimitoare. Orice turisti va aprecia plimbarile pe strazile colorate ale orasului. Turistii care si-au rezervat mai multe zile in Amsterdam pot profita de cardul "I amsterdam", pe care il pot folosi in mijloacele de transport in comun si ca sa intre la toate muzeele din oras. Pentru cele mai bune preturile, rezervarile trebuie facute pentru primavara sau toamna.

Foto: Pixabay

Citeste si: In ce luna poti cumpara cele mai ieftine vacante


Lisabona, Portugalia

Lisabona este o destinatie care trebuie vazuta macar o data in viata. Lisabona este un mix perfect de vechi si noi, astfel ca vei avea ocazia sa descoperi la tot pasul locuri incarate de istorie, dar si constructii moderne, precum Oceanarium-ul, foarte apreciat de turisti. Iar bucataria portugheza nu a lasat indiferent niciun turist pana acum. In timpul anului, tarifele variaza intre 600 si 900 de dolari, insa cele mai bune preturi se gasesc in februarie si noiembrie.

Foto: Pixabay

Citeste si: Cum sa iti prelungesti zilele libere in 2018




Citeste si