Funky Lounge e unul dintre numeroasele restaurante de pe Bulevardul Decebal, puse in blocurile comuniste construite in serie pe vremea comunistilor, la parter, unde fusesera atunci prevazute magazine si diverse alte spatii comerciale, mai putin restaurante, pentru ca nu erau "la moda" in vremurile acelea.

Funky Lounge Decebal are un astfel de spatiu, nu prea mare, cu un salon mic la parter si unul ceva mai marisor la semietaj, un nivel in care ar fi trebuit sa fie, cand au fost proiectate, spatiile tehnice pentru magazinele de jos. Etajul are tavanul destul de jos, nepeplacul claustrofobilor.

Amenajarea e si ea cam demodata, de restaurant semicentral, cu mobilier si obiecte pe care un arhitect nu le-ar mai face in zilele noastre. Are niste reproduceri mari de Fernando Botero, pe mai multi pereti, interesante. Se fumeaza fara nicio jena in Funky Lounge Decebal, am iesit cu hainele imputite rau de acolo, a trebuit sa pun totul la spalat, pana la piele, pana si sireturile. Muzica e stridenta si agresiva, am vazut si un pupitru special pentru echipamentele muzicale, semn ca au de gand, sau chiar fac ceva activitati gen club la Funky Lounge Decebal.

Meniul e scurt, bine facut, cu cate ceva din toate, bucatarie internationala, daca putem sa-i spunem asa, mancaruri simple, pentru clientii din cartier, fara pretentii. Am luat un somon cu o salata de avocado si paste (tortellini) cu sunca si multa branza, un fel de budinca, mai bine zis. Au fost chiar bunicele, trebuie sa recunosc, insa tinand seama ca m-am dus acolo fara pretentii, ca pentru un restaurant de cartier.

Surpriza cea mai placuta la Funky Lounge Decebal a fost serviciul, cu un chelner sugubat si plin de viata, care mi-a mai inveselit ziua. A mai trecut un chelner pe la masa mea, si el la fel de placut, semn ca la Funky Lounge Decebal a ales cineva chelnerii nu chiar la intamplare.

Preturile sunt marisoare la Funky Lounge Decebal, insa raman accesibile. Clienti destui, ceea ce sustine informatia pe care o aveam, cum ca Funky Lounge Decebal e unul dintre restaurantele considerate bune din partea aceea indepartata a Bucurestiului.

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri