Pentru bucurestenii care vor sa se racoreasca in aceasta vara, dar mai au de asteptat pana pleaca in concediu, am facut o selectie a principalelor piscine din Bucuresti, o alternativa pana ajung pe litoral. Daca vreti sa va racoriti, bronzati sau sa inotati, iata cateva dintre cele mai vizitate piscine din Bucuresti, programul de functionare si tarifele percepute.

Bucurestenii care vor sa scape de canicula pot opta pentru diverse piscine, ale caror tarife variaza in functie de locatie, facilitati si perioada. In weekend, tarifele operate de ownerii de piscine sunt considerabil mai mari, unele chiar duble fata de restul saptamanii. De la aqua-parcuri, la piscine sau stranduri, iata cateva sugestii pentru a-ti petrece weekendul.

7 Piscine in Bucuresti unde sa te racoresti vara

In plus, pe langa piscinele din Capitala, puteti opta oricand sa iesiti in afara orasului, la complexul de relaxare, welness si entertainment Theme, situat in localitatea Balotesti, la Water Park Otopeni, Vila 23 Snagov Spa and Pool sau Mirage Snagov.

Piscina Floreasca

Piscina Floreasca este situata in cadrul Gradina Floreasca, o destinatie potrivita pentru sezonul de vara, in cadrul caruia ai si bar si restaurant. Situata in zona Floreasca, de unde si denumirea, Piscina Floreasca este deschisa zilnic intre orele 10:00 si 18:30.

Pe perioada verii, preturile pentru acces la piscina Floreasca sunt urmatoarele: 35 de lei pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani in timpul saptamanii si 45 de lei adulti, in timp ce in weekend adultii platesc 70 de lei, iar pentru copii tariful este de 50 de lei.
In plus, daca ai abonament 7Card beneficiezi de o reducere de 15 lei. Mai mult, poti rezerva telefonic sezlonguri, insa doar pana in ora 11:00.

piscine bucuresti

Sursa foto: gradinafloreasca.ro

Daimon Pool

Clubul Daimon dispune atat de o piscina interioara, cat si de una exterioara semiolimpica, care masoara 25 de metri lungime, 12,5 metri latime si o adancime de la 1,10 pana la 2 metri.

Situat in sectorul 4, pe Calea Piscului, nr. 10, clubul Daimon organizeaza petreceri tematice si pool-party-uri seara. Programul de functionare a Daimon Pool este de luni pana duminica, de la 09:00 pana la 19:00.

Preturile pentru acces de o zi in cadrul Daimon Pool sunt de 40 de lei de luni pana vineri si 60 de lei in weekend si sarbatori legale. In cazul copiiilor cu varste pana in 5 ani, accesul este gratuit, in schimb pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani preturile sunt de 30, respectiv 40 de lei.

La Plage by Phillipe Dupre

Situat pe Soseaua Odaii, la iesire din Capitala, complexul La Plage dispune de restaurant, piscina, bar si terasa si este deschis de luni pana duminica, de la 07:00 la 19:00.

In timpul saptamanii, accesul la piscina si sezlongul costa 30 de lei, in timp ce la baldachin tariful este de 100 lei. Copiii cu varste pana in 3 ani beneficiaza de acces gratuit, in timp ce copiii cu varste pana la 12 ani beneficiaza de 50% reducere. In weekend, sezlongul costa 50 de lei, iar baldachinul 150 de lei.

piscine bucuresti

Playa Verde

Fostul strand Straulesti, situat pe bulevardul Bucurestii Noi, nr. 247, dispune de doua piscine, lounge, plaja, zona de barbeque, masa de football, bar si terasa. Piscina Playa Verde este deschisa de marti pana duminica, incepand cu orele 10:00 si pana la 20:00.

Tarifele percepute in timpul saptamanii sunt de 35 de lei, 25 lei dupa ora 16:00, in timp ce in weekend preturile sunt de 45 de lei. Pentru copiii cu varste pana la 7 ani, intrarea este gratuita, in timp ce pentru copiii cu varste intre 8 si 14 ani tariful este de 20 de lei. Preturile includ sezlong, masuta si umbrela.

The President Pool & Lounge

The President Pool & Lounge face parte din complexul cu acelasi nume, situat pe Bulevardul Lacul Tei, nr. 145 si este deschisa zilnic, intre orele 10:00 si 19:00.

The President Pool & Lounge a pregatit servicii de 5 stele pentru acest sezon estival: bai super curate, 200 vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, sezlonguri si umbrele de soare incluse in pret, dusuri interioare si exterioare cu apa calda, preturi speciale pentru copii si studenti, muzica si multa distractie.

Tarifele pentru copii sunt de 20 de lei in timpul saptamanii si 30 de lei in weekend, in timp ce pentru adulti preturile sunt de 30, respectiv 50 de lei.

Strandul Titan Cara

Strandul Cara din Titan detine un perimetru de circa 1,5 kilometri in interiorul caruia se afla o oaza de verdeata, trei bazine, patru terenuri special amenajate pentru fotbal, tenis de camp, mese de ping-pong si biliard, precum si o zona cu sezlonguri, baldachine, plaja si locuri de joaca pentru copii.

Preturile sunt de 20 de lei de luna pana vineri si 30 de lei pentru weekend. Sambata este permis accesul pe timp de noapte, de la 22:00 pana la ora 04:00, iar tariful este de 30 de lei. Alte facilitati in cadrul strandului Cara includ: sezlong din pvc – 10 lei, sezlong din lemn – 20 de lei, pat – 40 lei si baldachin – 60 de lei.

Crangasi Aqua Park

Crangasi Aqua Park sau fostul strand Dambovita este situat in zona Crangasi, pe Soseaua Virtutii si pune la dispozitie pe o suprafata de 7 hectare, cu o capacitate de cel putin 5000 de persoane pentru zonele accesibile la piscine, urmatoarele facilitati: plaja de nisip, sezlonguri, umbrelute, terenuri de fotbal/tenis/baschet, terapie prin sport in aer liber, tobogane pentru adulti, tobogane pentru copii, doua bazine pentru copii, trei bazine pentru adulti dintre care 2 bazine olimpice, un bazin cu valuri, beach bar, spatiu amenajat de mancare si doua parcari cu o capacitate de pana la 1000 de locuri.

Crangasi Aqua Park este deschis zilnic, intre orele 08:00 si 20:00, iar preturile pentru adulti sunt 30 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend. Pentru pensionari tariful este de 20 de lei pentru toata saptamana, iar pentru elevi si studenti 30 de lei.

Sursa foto: oneinchpunch/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri