Participantii la conferinta Fast Forward Business Summit, organizata in 4 octombrie de wall-street.ro si start-up.ro, vor putea beneficia, pe langa expertiza si sfaturile celor 15 speakeri cu ani buni de experienta in investitii si antreprenoriat, si de discount-uri considerabile la unul dintre cele mai mari evenimente de branding de pe piata locala. Inscriete acum GRATUIT la Fast Forward Business Summit.

Avand in vedere ca brandingul e inca neinteles in Romania, el nefiind doar design, ci un business coerent si strategic, evenimentul Rebels and Rulers isi propune pe parcursul a doua zile sa aduca insight-uri importante pentru antreprenori, marketeri si specialistii din IT, iar participantii la Fast Forward Business Summit vor beneficia de un discount de 20% la cumpararea de bilete, reducere care poate ajunge la 30% in cazul achizitiei mai multor bilete.

Astfel, pe 25 si 26 octombrie, puteti urmari in Romania 20 de experti de top in branding, marketing si tehnologie, in cadrul conferintei organizate de jurnalul international Brandingmag.

"Intelegand importanta brandingului strategic, antreprenorii rebeli si marketerii meticulosi isi vor putea uni fortele pentru a crea businessuri longevive, cu potential international. Romania este recunoscuta la nivel international pentru oamenii valorosi pe care ii dezvolta, in special in cadrul industriei de IT. Drept urmare, numarul companiilor din acest sector este in continua crestere, start-upurile reprezentand peste un sfert din total. In mare, acestea sustin trecerea Romaniei de la outsourcing la antreprenoriat si dezvoltarea de solutii si servicii complexe. Pentru a fi sustenabil, acest avant de specializare ar trebui insa sustinut de o platforma de business bazata pe branding strategic", sustin organizatorii conferintei.

Un brand puternic este extrem de important in era in care tehnologiile se dezvolta rapid si pot fi copiate cu aceeasi rapiditate de catre competitori. De aceea ne-am dorit sa aducem in Romania specialisti in marketing si tehnologie care sa impartaseasca din experienta lor cu toti cei care au un rol in dezvoltarea afacerilor, de la directori si manageri, la responsabili HR, marketeri, creativi si specialisti in IT. Ne dorim sa aducem impreuna aceste tabere pentru ca numai prin unirea fortelor si intelegerea acelorasi concepte pot dezvolta businessuri sustenabile - Flavia Anghel, CEO si redactor sef Brandingmag.com.

Flavia este si unul dintre speakerii conferintei Fast Forward Business Summit, eveniment in care va expune cele mai bune strategii pentru a-ti dezvolta un brand global.

Brandingmag este o revista de branding, un jurnal independent lansat in 2011, care ofera continut analitic despre industria de branding globala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri