Daca si job-ul tau este unul de birou sau, mai bine spus, daca iti petreci cea mai mare parte din timp pe scaun, inseamna ca durerile de spate, durerile de genunchi care se lasa pana jos in talpa, durerile de brate din cauza pozitiei rigide si starea de intepeneala iti sunt foarte familiare.

Poate iti place ceea ce faci, poate nu vrei sa iti schimbi job-ul sau poate ca agitatia unui job de teren nu te prinde, insa e clar ca trebuie sa schimbi ceva, astfel incat sa scapi de chinuitoarele dureri.

Te-ai gandit sa faci sport si chiar ai inceput temeinic sa te concentrezi pe asta. Ti-ai facut abonament ca sa nu ai motive de trisat sau abandon si astfel ti-ai facut un bun obicei de a merge la sala regulat, iar aceasta activitate chiar a inceput sa te relaxeze.

Te entuziasmeaza noua ta indeletnicire, cu atat mai mult cu cat simti ca noi schimbari iti imbratiseaza corpul. Ai devenit mai flexibil si mobil, iar problema majora, durerile articule de la statul pe scaun, pare sa piarda din intensitate.

Ai grija insa, reluarea sportului dupa o perioada mare de pauza iti poate aduce noi probleme. Articulatiile tale au nevoie de un ajutor pentru a face fata ritmului nou pe care tu il impui.

Fleximobil med gel emulsionat sustine sanatatea sistemului osteoarticular.

Fleximobil med este un produs topic recomandat in ameliorarea durerilor musculare sau osteoarticulare asociate leziunilor traumatice (entorse, luxatii, rupturi de menisc, contuzii, intinderi sau rupturi musculare).

Fleximobil med are in compozitie extract de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnica (Arnica montana), camfor, ulei de menta intr-o baza de gel-emulsionat ce permite etalarea usoara pe zona dureroasa fara a fi necesar masajul viguros.

Efectul analgezic al uleiului de menta si al camforului este sustinut de prezenta unor extracte vegetale cu efect clinic dovedit.
Fleximobil med gel emulsionat reprezinta o alternativa optima la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locala a durerii musculoscheletice.

Adulti si copii peste 12 ani: 2-3 aplicatii pe zi de Fleximobil med la nivelul zonei dureroase.

Poti afla mai multe informatii despre produsele din gama Fleximobil pe www.fleximobil.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri