Pow Wow e un local interesant, deschis de aproape trei ani in centrul centrului Bucurestiului, chiar langa Biserica Alba, insa eu nici nu l-am vazut pana acum, si nici nu am auzit de el.

Pow Wow se prezinta ca o cafenea mai mare, si chiar asa si arata. E la parterul blocului din fata hotelului Radisson, in dreapta Bisericii Albe si in fata Muzeului Literaturii Romane. Au un spatiu destul de mare, cu perete de sticla pe toata fata catre biserica.

E bine amenajat, patronul e un designer si producator (de serie mica) de mobilier si isi expune acolo creatiile. Aranjamentul are multe trimiteri catre America, de unde isi trag si numele, noi afland acum ca "pow wow" inseamna petrecere in slangul american.

Meniul e restras la Pow Wow, toate fiind mancaruri din traditia americana, sau adaptari americanesti ale catorva feluri mai raspandite, cum ar fi pastele italienesti. Somonul a fost surprinzator de bun la Pow Wow, niste carnati cu piure destul de buni si ei, chiftelele tari, de vita, asa si asa, pachetele cu legume bune, o salata cu rata le-a placut mai mult invitatilor mei decat mie. Prajitura buna, desigur.

Serviciul a fost pe placul nostru, cu doi chelneri tineri cu replica, fara frustrari sau suparari pe viata si pe societatea in care traim. Sigur, nu erau ei atenti chiar la tot ce ar fi trebuit sa vada, insa nu a contat, ne-am simtit bine cu ei.

Preturile normale. Nu era multa lume la Pow Wow, dar nici putina. Unii aratau a clienti recurenti, si nu e de mirare, pentru ca Pow Wow chiar pare un astfel de loc, mai ales ca am auzit ca fac si diverse evenimente din cand in cand, in special seri de jazz, si asta atrage si tine clientii aproape.

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri