Carti motivationale: cele mai bune carti de dezvoltare personala

Se spune ca trebuie sa invatam pe tot parcursul vietii, iar parte din aceasta filozofie presupune si lectura unor carti motivationale si carti pentru dezvoltare personala.

Exista o multime de carti de dezvoltare personala - unele se concentreaza pe aspecte legate de business, in timp ce altele urmaresc mai mult dezvoltarea emotionala si sanatatea mentala. Gasesti mai jos o lista scurta cu recomandari de carti pentru dezvoltare personala care sa aiba impact pe ambele planuri, personal si profesional.

Eat That Frog!: 21 Great Ways to Stop Procrastinating and Get More Done in Less Time

Niciodata nu avem suficient timp pentru lucrurile de pe lista si nici nu va fi niciodata. Dar oamenii de succes nu incearca sa faca totul. Ei invata sa se concentreze asupra celor mai importante sarcini si sa se asigure ca sunt indeplinite. Titlul cartii este inspirat dintr-o zicala care spune ca, daca primul lucru pe care il faci in fiecare dimineata este sa mananci o broasca vie, vei avea satisfactia de a sti ca acesta a fost cel mai rau lucru care ti se putea intampla in acea zi. Este o metafora pentru indeplinirea celei mai dificile sarcini - dar si cea care poate avea cel mai mare impact pozitiv asupra vietii tale. Cumpara cartea de aici.

The 7 Habits of Highly Effective People

Cartea prezinta o abordare centrata pe principii pentru rezolvarea problemelor personale si profesionale. Covey dezvaluie o cale pas cu pas pentru a trai cu integritate, corectitudine, onestitate si demnitate umana - principii care ne dau siguranta de a ne adapta la schimbare si intelepciunea si puterea de a profita de oportunitatile pe care le schimbarea le creeaza. O gasesti aici.

How to Win Friends and Influence People

Milioane de oameni din intreaga lume si-au imbunatatit viata pe baza invataturilor lui Dale Carnegie. In cartea sa, el ofera sfaturi practice si tehnici, intr-un stil conversational, despre cum sa iesi dintr-o rutina mentala si sa iti faci o viata mai plina de satisfactii. Carnegie te invata cum sa iti faci prieteni rapid si usor, sa iti cresti popularitatea, sa convingi oamenii sa iti urmeze modul de gandire, sa fii un vorbitor mai bun si cum sa atragi clienti. O gasesti aici.

Citeste si:
Sfaturi motivationale pentru cariera de succes de la oameni celebri
15 sfaturi motivationale de...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Awaken the Giant Within: How to Take Immediate Control of Your Mental, Emotional, Physical & Financial Destiny!

Tony Robbins, unul dintre liderii in stiinta performantelor, iti prezinta cele mai eficiente strategii si tehnici pentru a-ti stapani emotiile, corpul, relatiile, finantele si viata. Cunoscut expert in psihologia schimbarii, Robbins ofera un program pas cu pas care te va invata lectiile fundamentale ale autogestionarii, care iti vor permite sa iti descoperi scopul adevarat, sa iti controlezi viata si sa valorifici fortele care iti contureaza destinul. Comanda cartea de aici.

Sursa foto: Unsplash


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri