Se spune ca trebuie sa invatam pe tot parcursul vietii, iar parte din aceasta filozofie presupune si lectura unor carti motivationale si carti pentru dezvoltare personala.

Exista o multime de carti de dezvoltare personala - unele se concentreaza pe aspecte legate de business, in timp ce altele urmaresc mai mult dezvoltarea emotionala si sanatatea mentala. Gasesti mai jos o lista scurta cu recomandari de carti pentru dezvoltare personala care sa aiba impact pe ambele planuri, personal si profesional.

Eat That Frog!: 21 Great Ways to Stop Procrastinating and Get More Done in Less Time

Niciodata nu avem suficient timp pentru lucrurile de pe lista si nici nu va fi niciodata. Dar oamenii de succes nu incearca sa faca totul. Ei invata sa se concentreze asupra celor mai importante sarcini si sa se asigure ca sunt indeplinite. Titlul cartii este inspirat dintr-o zicala care spune ca, daca primul lucru pe care il faci in fiecare dimineata este sa mananci o broasca vie, vei avea satisfactia de a sti ca acesta a fost cel mai rau lucru care ti se putea intampla in acea zi. Este o metafora pentru indeplinirea celei mai dificile sarcini - dar si cea care poate avea cel mai mare impact pozitiv asupra vietii tale. Cumpara cartea de aici.

The 7 Habits of Highly Effective People

Cartea prezinta o abordare centrata pe principii pentru rezolvarea problemelor personale si profesionale. Covey dezvaluie o cale pas cu pas pentru a trai cu integritate, corectitudine, onestitate si demnitate umana - principii care ne dau siguranta de a ne adapta la schimbare si intelepciunea si puterea de a profita de oportunitatile pe care le schimbarea le creeaza. O gasesti aici.

How to Win Friends and Influence People

Milioane de oameni din intreaga lume si-au imbunatatit viata pe baza invataturilor lui Dale Carnegie. In cartea sa, el ofera sfaturi practice si tehnici, intr-un stil conversational, despre cum sa iesi dintr-o rutina mentala si sa iti faci o viata mai plina de satisfactii. Carnegie te invata cum sa iti faci prieteni rapid si usor, sa iti cresti popularitatea, sa convingi oamenii sa iti urmeze modul de gandire, sa fii un vorbitor mai bun si cum sa atragi clienti. O gasesti aici.

Awaken the Giant Within: How to Take Immediate Control of Your Mental, Emotional, Physical & Financial Destiny!

Tony Robbins, unul dintre liderii in stiinta performantelor, iti prezinta cele mai eficiente strategii si tehnici pentru a-ti stapani emotiile, corpul, relatiile, finantele si viata. Cunoscut expert in psihologia schimbarii, Robbins ofera un program pas cu pas care te va invata lectiile fundamentale ale autogestionarii, care iti vor permite sa iti descoperi scopul adevarat, sa iti controlezi viata si sa valorifici fortele care iti contureaza destinul. Comanda cartea de aici.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri