Pentru a ne asigura ca te vei bucura de orice plimbare cu bicicleta, am facut o lista cu accesorii pentru bicicleta de care este important sa tii cont, pentru experienta cat mai placuta.

Experienta plimbarilor pe doua roti depinde nu doar de nivelul de confort, dar si de protectie, de aceea iti recomandam cateva accesorii pentru bicicleta pe care trebuie sa le ai inainte sa o scoti afara.

Unul dintre primele accesorii pentru bicicleta pe care trebuie sa ti le cumperi este o casca de protectie. KTM Factory Youth este o casca de bicicleta unisex, ventilata prin 20 de orificii, cu vizor si fiind usor de ajustat. O cumperi de aici.

Indiferent ca sunt mici sau mari, biciclistii trebuie sa isi asigure incheieturile cu un set de protectie, pentru a atenua impactul accidentarilor. Setul de protectie pentru incheieturi pe care il recomandam este potrivit pentru tineri si adulti. Fixarea se face prin prindere cu arici, interiorul este buretat, iar exteriorul este din material textil, cu protectii din plastic rezistent.

Setul include 2 aparatoare pentru incheieturile mainilor, 2 cotiere si 2 genunchiere. Il poti comanda aici.

Ultimul accesoriu pentru bicicleta din aceasta categorie sunt manusile pentru ciclism, care iti vor creste gradul de incredere atunci cand pedalezi, deoarece vin echipate cu un material aderent ce ajuta la fixarea palmei pe manson. Manusile sunt captusite cu un material special care ofera o amortizare buna si caracteristica de anti-alunecare, iar la exterior au un elaston pentru o buna aerisire. Sunt recomandate pentru teren usor accidentat si oras. Le gasesti aici.

Chiar daca este vorba despre bicicleta, este important sa tii intotdeauna mainile pe ghidon, iar pentru asta te va ajuta un suport de telefon pentru bicicleta. Widras vine cu un mecanism inteligent de fixare pe orice tip de bare si de orice dimensiune. Nu este nevoie de instrumente aditionale si iti va lua mai putin de 60 de secunde pentru instalare. Poate sustine telefoane de toate dimensiunile. Cumpara-l de aici.

Nu mai putin importanta este hidratarea, mai ales atunci cand pedalezi pe distante mai lungi, in sezonul cald. Un suport pentru bidon este un accesoriu de bicicleta util in acest sens. Cel oferit de brandul RMS are tip de prindere cu surub, cu montare pe cadru, fiind construit din aluminiu. Se gaseste aici.

Tot din categoria accesoriilor de bicicleta pentru protectie este si acest set de lumini LED, format din 2 ventile tip licurici.Ventilul tip licurici dispune de senzor de miscare si lumineaza doar atunci cand este in miscare. Capacul ventil este universal si se poate monta nu doar pe biciclete, ci si pe orice alta roata. Cumpara de aici.

De asemenea, ai putea sa-ti instalezi si un set de oglinzi retrovizoare. Cele propuse de noi pot fi utilizate pentru ghidon, sunt confectionate dintr-o combinatie de plastic si metal, iar una dintre dintre caracteristicile cheie este aspectul reflectorizant. Le gasesti aici.

Ultimul accesoriu pentru bicicleta, dar nu cel din urma, este aceasta pompa de mana, cu indicator de presiune. Rezista la o presiune maxima de 10 bar / 150 psi, are o inaltime de 530 mm, cu o lungime a furtunului de 630 mm. Baza larga asigura o stabilitate mai mare, iar corpul este confectionat din aluminiu. O poti comanda aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri