Echipamentul de protecție și accesoriile moto sunt esențiale atunci când mergi cu motocicleta, indiferent dacă ești la început de drum sau ai experiență, dacă circuli doar în oraș, în afara acestuia sau practici motocross. Iată deci care sunt cele 10 branduri populare care produc echipamente și accesorii moto și vezi oferta BikerMag.ro pentru produse de calitate și potrivite pentru toate gusturile și nevoile!

Alpinestars

Alpinestars este un brand care pune la dispoziție echipament și accesorii pentru toți iubitorii de motociclete încă din 1963. Inițial, firma confecționa haine pentru motocicliștii locali de enduro și motocross, urmând apoi să se extindă către alte țări, dar și către motocicletele de oraș și drumuri publice.

Brandul a continuat sa creeze încălțăminte si haine de piele pentru toate formele de motociclism, primind de-a lungul timpului numeroase premii pentru calitatea acestora. Alpinestars este în prezent un lider mondial în producția de echipament și accesorii pentru curse, dar și pentru traseele rutiere moto.

AXXIS

AXXIS este o marcă recunoscută pentru fabricarea căștilor moto de calitate, fiind originară din America de Sud și apoi continuându-și activitatea și în afara granițelor. AXXIS pune la dispoziție în principal căști moto, precum cele Full Face, Flip Up, Open Face și cele Off Road pentru motocross și enduro. Brandul are o colecție amplă de modele de căști pentru adulți și copii deopotrivă, așa că îți va fi ușor să găsești design-ul favorit.

Bell Sports

Bell Sports oferă tuturor iubitorilor de două roți biciclete de calitate și echipament moto, în special căști pentru protecția și confortul capului. Firma a luat naștere în 1923, în California. În prezent, Bell Sports au în colecțiile lor căști moto, căști pentru fotbalul american, biciclete, dar și alte tipuri de accesorii și merch: tricouri, ochelari, scuturi etc. Există două sedii mari, Bell Racing USA și Bell Racing Europe.

Bike-Lift

Bike-Lift pune la dispoziție diferite tipuri de accesorii moto și nu numai, precum standere pentru roți, pini de ridicare, padele sau diferite tipuri de adaptoare. Brandul oferă iubitorilor moto și un service dedicat, complet și versatil pentru rezolvarea tuturor problemelor întâmpinate. Brandul își are sediul în Parma, Italia.

ICON

ICON, alături de motto-ul celebru „Ride Among Us”, încântă piloții și pasagerii de motociclete și alte mopede cu o varietate de haine și accesorii, precum căști moto, jachete, veste, armuri, mănuși, pantaloni, încălțăminte, hanorace, genți etc. Fiecare dintre acestea fac parte din colecții recunoscute și versatile: 22 Spring Helmet, Armed Forces, Icon 1000 Moto etc. Icon a fost fondat în 2002, în Oregon, SUA.

MT Helmets

MT Helmets este o companie recunoscută pretutindeni, fiind un sprijin de nădejde pentru pasionații moto încă din 1968. În prezent, brandul poate fi întâlnit în peste 100 de țări din Europa, America, Asia, Africa și Oceania. MT Helmets oferă căști moto Full Face, Flip Up, Jet pentru copii și pentru cei aventuroși care preferă sporturile extreme moto, precum motocross-ul.

Seventy Degrees

Seventy Degrees garantează fabricarea de produse, echipamente și accesorii care să mulțumească întreaga societate moto, oferind calitate, protecție și confort. În colecția brandului vei găsi veste, jachete, mănuși de protecție, încălțăminte, pantaloni și variate accesorii, precum veste reflectorizante sau inserții ce pot fi puse pe motocicletă sau echipament.

Scorpion EXO

Scorpion EXO creează căști moto care oferă protecție, confort și look cool și trendy totodată. Echipamentul este rezistent și durabil, protejând piloții și pasagerii în timpul mersului și reducând impactul în caz de accident. Valorile brandului sunt: protecție, estetică, dinamică, inovație și confort.

Thor

Apărut în 1969, Thor Motocross este un brand care confecționează echipament de înaltă calitate pentru protecția motocicliștilor și nu numai. La Thor vei găsi căști de toate stilurile, de la cele Full Face, la cele Adventure, Half Helmet, Open Face sau pentru Enduro, dar și echipament de protecție, părți pentru motocicletă, accesorii diverse, anvelope etc.

Unik Racing

Unik Racing este o companie din Spania care s-a dedicat pe fabricarea de echipament și accesorii moto. Brandul pune la dispoziție mănuși de protecție, căști, jachete, pantaloni, echipament pentru vreme neprielnică: ploaie, vânt puternic etc și accesorii potrivite pentru orice tip de pilot.

Echipamentul de protecție nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui iubitor de motociclete deoarece acesta poate salva vieți! Ia în considerare brandurile de top oferite pentru vestimentația moto și pentru accesorii, astfel încât să te bucuri întotdeauna de drumuri pe 2 roți cu echipament calitativ, rezistent și durabil!

Sursa foto: Freepik.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri