Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB & Accesorii 2014) va avea loc in perioada 23 octombrie – 2 noiembrie la Romaero Baneasa.

Cea de a 12-a editie SAB & Accesorii se desfasoara pe o perioada de 10 zile si cuprinde autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

Editia din 2013 SAB & Accesorii a reunit 97 de companii pe o suprafata de aproximativ 17.200 mp (15.500 mp in cadrul Pavilioanelor 5, 6, 7 si 1.700 mp suprafata de expunere exterioara), o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto, precum si spatii de parcare pentru vizitatori (1.000 locuri) si expozanti (300 locuri).

Primele patru editii ale Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au fost organizate intre anii 1993 – 1996. Cel mai mare numar de vizitatori l-a avut in 1996 cu aproximativ 120.000 de persoane. Din 2007 si pana in 2011 Salonul a fost afectat de puternica scadere a pietei auto, inchizandu-si portile.

Retail jobs
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universit─â╚Ťii Româno-Americane ╚Öi al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agen╚Ťia de pres─â Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe pozi╚Ťia de redactor, iar mai târziu la agen╚Ťia de pres─â NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Ca╚Ťavencu, ca reporter ╚Öi redactor ╚Öef al departamentului Companii. Pentru o perioad─â scurt─â de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Setari Cookie-uri