Tinerii din Generatia Y au calatoriile in ADN. Poate nu intamplator acestia isi pretuiesc timpul liber (mai mult decat o faceau parintii lor) si vor sa aiba parte de cat mai multe experiente, pe langa job. Acesta este si motivul pentru care cei mai multi Millennials pleaca in doua vacante mari pe an si isi mai planifica si una-doua city break-uri tematice.

Suntem in acea perioada a anului in care Millennials sunt cu gandul la concediu sau chiar isi fac planuri de vacanta. Fie ca viseaza la o calatorie solo, fie ca isi planifica vacanta vietii lor, tinerii sunt disperati sa se urce in avion si sa exploreze lumea.

Daca si tu esti cu gandul la vacanta sau, pur si simplu, ai nevoie de putina inspiratie ca sa iti alegi urmatoarea destinatie, muvTravel, un site de calatorii, a realizat o lista cu TOP 30 destinatii de vacanta pentru Millennials, scrie elle.com.

Citeste si: Destinatii de vacanta pentru petrecareti: orase europene cu cea mai electrizanta viata de noapte

Clasamentul a fost realizat de specialistii muvTravel, in functie de alegerile facute de Millennials sau de dorintele lor in materie de calatorii. Potrivit cercetarii, tinerii din Generatia Y sunt foarte interesati ca in calatoriile lor sa descopere experiente originale si sa aiba parte de momente memorabile. De asemenea, acestia cauta compania localnicilor, cu care vor sa interactioneze pentru a explora in profunzime cultura locala. Nu in ultimul rand, Millennials apreciaza turismul sustenabil, care are impact minim asupra mediului si comunitatilor si care respecta resursele si patrimoniul local.

Din Africa de Sud pana in Patagonia, via Italia sau Slovenia, iata topul destinatiilor de vacanta pe care Millennials si-ar dori sa le viziteze in 2019. In clasament a fost inclus si un oras din Romania.

1. Lisabona, Portugalia

2. Ubud, Bali, Indonezia

3. Cinque Terre, Italia

4. Utah, SUA

5. Luberon, Franta

6. Puglia, Italia

7. Riga, Letonia

8. Bagan, Myanmar

9. Carmel-by-the-Sea, California, SUA

10. Seville, Spania

Foto: Shutterstock.com

11. Petra, Iordania

12. San Diego, California, SUA

13. Hokkaido, Japonia

14. Cusco, Peru

15. White Mountains, New Hampshire, SUA

16. Ljubljana, Slovenia

17. Occitanie, Franta

18. Cluj-Napoca, Romania

19. Patagonia, Argentina si Chile

20. Arenal Volcano, Costa Rica

Foto: Shutterstock.com

21. Sri Lanka

22. Merida, Yucatan

23. Saint Barthalemy, Indiile Occidentale

24. Guilin, China

25. Chiang Mai, Thailanda

26. Salvador da Bahia, Brazilia

27. Franschhoek, Africa de Sud

28. Charlevoix, Quebec, Canada

29. Palawan, Filipine

30. Zanzibar, Tanzania

Tu ce planuri de vacanta ti-ai facut? Care este destinatia in care iti vei petrece urmatorul concendiu?

Citeste si: Vacanta cu cortul in mijlocul naturii: Cele mai frumoase si moderne campinguri din Europa

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri