Idei de cadouri de Paste: ce experiente out of the box poti oferi in dar

Cand vine vorba de cadouri, tot mai multi romani se orienteaza catre experiente in detrimentul obiectelor si a darurilor traditionale. Fie ca vorbim de salturi cu parasuta, degustari de vinuri sau sesiuni de relaxare, cadourile experientiale reprezinta o alternativa atragatoare pentru cei care vor sa isi impresioneze partenerii sau prieteni. Ce cadouri experientiale out of the box poti oferi de Paste?

“Un cadou experiential, in sine, este un cadou “out of the box” de Paste, care poate surprinde o persoana importanta din viata personala sau de business. In general, se abordeaza doua directii la care noi raspundem cu solutii inedite”, spune Oana Pascu, owner Complice.ro, business care ofera astfel de cadouri experientiale.

Astfel, pentru perioada sarbatorilor de Paste, Complice mizeaza pe zona gastronomica unde propune experiente private sau de echipa pentru cooking, ateliere de ciocolata sau macarons, degustari de cafea sau vin.

O alta idee de cadou experiential, tinand cont de traditia de Paste de a purta haine noi, sunt cursurile private de stilist si diagnoza a garderobei, tinute personalizate creat de un designeri roman sau atelier olfactiv in care iti poti crea propriul parfum.

“Mergand insa mai departe, avem experientele din zona de adrenalina, de la salt cu parasuta, zbor cu parapanta, survol cu elicopterul sau cu motodeltaplanul, ture de circuit cu masini puternice etc. Si, tinand cont de perioada anului, tocmai a inceput sezonul pentru toate aceste experiente, deci ele sunt foarte potrivite de Paste. Desigur, pentru cei care prefera cadouri simbolice sau pentru cadourile corporate, am inclus in portofoliu produse traditionale dar interpretate intr-un mod creativ, cum ar fi ciocotelegramele cu mesaj personalizat sau buchete de fructe delicioase”, a mai spus Oana Pascu.

Citeste si:
Cadouri experiențiale cu celebrități - miza magazinului online...
Cadouri experiențiale cu...

Lansat in 2016 de Oana Pascu, o antreprenoare care a lucrat 15 ani in multinationale, Complice este un start-up romanesc care lasa pe plan secund materialul si pune accent pe trairi si sentimente, oferind, dupa cum le numeste fondatoarea, cadouri experientiale.

Anul trecut, Complice a bifat o cifra de afaceri de 92.000 de euro, de 4 ori mai mare decat in anul precedent si mult peste targetul de 60.000 de euro pe care Oana si-l stabilise, dupa cum povestea in cadrul unui interviu acordat wall-street.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Cadouri experientiale de Valentine's Day: ce surprize isi fac romanii
Setari Cookie-uri