Fie ca lucrezi sau te joci, folosesti un desktop sau laptop la serviciu, ai nevoie de mobilier de birou care sa nu te oboseasca dupa cateva ore de stat in fata calculatorului. Iata cateva recomandari de mobilier pentru birou la reducere.

Atunci cand stai ore in sir in fata monitorului sau lucrand la documente, corpul tau va aprecia o pozitie corecta. Pentru asta, ai nevoie de un mobilier de birou corespunzator. Iata mai jos cateva recomandari pentru scaune si birouri la reducere.

Mobilier pentru birou la reducere - scaune ergonomice

Acest scaun de birou Kring Hans are brate de sprijin sunt robuste, pentru siguranta necesara unei utilizari indelungate. Scaunul de birou permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul urmeaza curbura naturala a coloanei vertebrale si ofera suportul necesar. De asemenea, spatarul beneficiaza de sistem de blocare in pozitia dorita, pentru a preveni balansarea inutila. Acest scaun de birou are o reducere de 42% si poate fi comandat de aici.

Scaunul de birou Kring Hans este fabricat din piele ecologica (PU si PVC) si are un design elegant. Spatarul model este lat si ondulat, asigurand o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Manerele sunt din plastic si asigura un suport foarte bun pentru brate, atunci cand acestea sunt in repaus. Mecanismul de tip fluture permite balansul scaunului, precum si reglarea fortei de balans a acestuia. Este un scaun de birou care poate fi folosit si pentru gaming, inlocuind unul de mai multe sute de lei. Este redus acum cu 29% si poate fi achizitionat de aici.

In cazul in care ai nevoie de un scaun de birou pentru a primi clientii, poti opta pentru modelul ergonomic Kring Amelie. Este confectionat este material textil si microfibre rezistente la tensiune si frecare, cu o baza de metal cromata. Scaunul de birou are un design modern, care creeaza un ambient placut, iar clientii vor resimti confort si relaxare. Rotitele sunt mobile, silentioase, nu zgarie parchetul si se pot roti 360 de grade, iar amortizorul este durabil si puternic. Scaunul de birou este acum la jumatate de pret si il gasesti aici.

Reduceri la mobilier de birou

Cei care vor un birou modern, care sa se integreze in designul incaperii, pot opta pentru biroul New Era Wooden Art. Acesta are un finisaj melaminat, de culoare alba, zece compartimente si 12 rafturi datorita stilului acestora, care permit amenajarea biroului cu diverse obiecte utile sau de decor care ca completeze designul acestuia. Biroul ofera incaperii un aer modern si sofisticat, dar in acelasi timp fara sa incarce ambianta. Are o reducere de 45% si il poti comanda de aici.

Pentru cei care prefera stilul minimalist si/ sau lemnul in culoarea sa naturala, recomandam biroul Kring Functional. Biroul este practic, ocupand spatiu redus si fiind dotat cu spatii pentru depozitarea lucrurilor care vrei sa fie la indemana, dar sa nu stea la vedere. Este si placut din punct de vedere estetic. Culorile deschise ofera luminozitate incaperii. Blatul biroului este realizat din MDF, de culoarea stejarului, care contribuie la crearea unei atmosfere calde in spatiul de lucru; dar are si o rezistenta si durabilitate buna in timp la utilizari multiple si la umiditate. Avand o reducere de 40% acum, biroul poate fi cumparat de aici.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri