Pentru cuplurile care nu au planuri pentru ziua indragostitilor sau chiar pentru Dragobete, agentia de turism online eSky propune cateva destinatii la preturi accesibile.

Budapesta poate fi vizitata incepand cu 129 euro, cost ce cuprinde biletele de avion si doua nopti la un Hotel de trei stele. Un oras atragator si plin de pub-uri si restaurante, Budapesta atrage si prin arhitectura orasului si baile termale, care sunt un regal obligatoriu pentru luna februarie.

Viena este o varianta iubita de romani. Catre aceasta destinatie, sunt oferte de la 181 de euro ce includ avion dus/intors si doua nopti de cazare la un hotel de patru stele.

Bologna este o destinatie interesanta, un oras plin de opere de arta. Strazile din Bologna seamana cu cele din Roma si inspira un adevarat muzeu in aer liber. Operele de arta ce pot fi gasite la tot pasul in Bologna sunt din perioada Renasterii. Un weekend prelungit aici poate fi achizitionat incepand de la 195 de euro.

Atena intampina indragostitii cu intreaga istorie elena, precum si o multitudine de taverne pentru bucuria papilelor gustative. O excursie in Atena poate incepe de la 173 de euro.

Palermo un oras deosebit si concentrat, cu o istorie bogata, poate fi usor vizitat in doi, pe jos. Un weekend in Palermo poate incepe de la 212 euro.

Cel mai mare port comercial si al doilea oras din Franta, ca marime, Marsilia poate fi vizitat incepand cu 250 de euro. Marsilia suprinde nu doar prin mozaicul de culturi, ci si prin cele cateva fiorduri.

Istanbul, unul din cele mai indragite orase din Turcia, se intinde pe doua continente si este prin excelenta un oras comercial. Weekendul prelungit de Sfantul Valentin incepe de la 171 de euro. Pe langa o plimbare pe Bosfor si degustarea obligatorie a dulciurilor turcesti, o vizita in Bazar ofera posibilitatea incercarii abilitatilor de negociator cum numai in Turcia se gasesc. Astfel, cuplurile se pot distra la cumparaturi.

Cosmopolitul Madrid intampina cu piete pline de alimente ce asteapta sa fie gustate si apreciate, cu o mostenire artistica deosebita, cu muzee impresionante, vreme buna si multe spatii verzi. Pachetul de zbor incepe aici de la 317 euro.

Dubai, cel mai mare oras al Emiratelor Arabe Unite, era acum 40 de ani doar un sat de pescari. Astazi impresioneaza prin modernism, lux si opulenta. Gazduieste cel mai luxos hotel din lume; tot aici exista cel mai mare Mall din lume. Mancarurile sunt diversificate, in restaurante cu mancare europeana, indiana, arabeasca, afgana, iar shopping-ul devine aici o experienta in sine. Pentru perioada 14-16 februarie, preturile incep de la 403 euro.

eSky Romania este una dintre agentiile online de turism de top din Romania. Activa pe piata locala inca din 2009, aceasta este parte a grupului eSky, cu sediul central in Polonia. Grupul are 50 de piete deschise in acest moment, atat in America de Sud, in America de Nord, cat si in Europa, Asia si Africa. eSky se numara printre putinele agentii online de turism cu aplicatie de mobil proprie, aceasta fiind votata drept cea mai utila aplicatie la Webstock in 2015, dar si cea mai buna aplicatie de travel, in cadrul Etravel Conference 2016.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri