Temperaturile scăzute de afară ne îndeamnă să petrecem mai mult timp în casă și să ne bucurăm de căldura blândă a căminului nostru. De aceea, este important să acordăm atenție detaliilor sau elementelor secundare care ne-ar putea aduce mai multă fericire.

Unul dintre aceste elemente este sistemul de încălzire, cel care asigură confortul termic pentru întreaga locuință. Indiferent de sursa de încălzire folosită, trebuie să te asiguri că beneficiezi de căldură, siguranță și un consum cât mai eficient.

Pefoc.ro recomandă în acest sens un șemineu, acesta îmbinând randamentul termic superior cu un design ce atrage toate privirile, indiferent de stil sau model. Acesta nu doar că aduce căldură, ci creează o atmosferă care te face să te simți mereu „acasă”. În plus, dacă este construit cu materiale calitative în mod corespunzător, șemineul iți va aduce multe beneficii pe termen lung.

Principalele 3 avantaje ale unui șemineu

  1. Șemineul este ideal pentru orice tip de locuință. De exemplu, cei care dețin un apartament și locuiesc la bloc ignoră posibilitatea instalării unui șemineu. Însă, aceste persoane nu știu că există o gamă variată de modele de șeminee, potrivite pentru toate tipurile de locuințe.

Așadar, dacă locuiești la bloc și îți dorești un șemineu, cele pe gaz reprezintă cea mai bună alegere. Acestea sunt ușor de instalat și de întreținut, au un design ce nu ocupă mult spațiu și necesită o evacuare concentrică pentru evacuarea gazelor arse, asemeni unei centrale clasice.

Citeste si:
Teama de fraudă |Care sunt cele mai importante 6 sfaturi pentru o...
Coronavirus | Comenzile...
  1. Șemineele sunt o sursă primară de căldură excelentă, dar și un element decorativ valoros. Dacă îți dorești un șemineu ca sursă principală de căldură, specialiștii de la Pefoc.ro îți recomandă un termosemineu. Acesta îndeplinește funcțiile unui șemineu și a unei centrale termice în același timp.

Șemineele tip centrală asigură necesarul de căldură pentru întreaga locuință, dar încălzesc și apa menajeră în calorifere sau pardoseală. – totul cu niște costuri reduse. De asemenea, acestea pot fi racordate în paralel cu alte sisteme de încălzire, printre care panouri solare, centrale pe gaz sau pe lemne. Indiferent că funcționează în regim propriu sau concomitent cu alte surse de încălzire, termoșemineele te vor ajuta să faci economii semnificative.

  1. Șemineul îți aduce aminte de frumoșii ani ai copilăriei. Un semineu lemne îți oferă șansa de a recrea momentele petrecute la gura sobei. Astfel, dacă locuiești la casă poți opta pentru un șemineu pe lemne sau pentru o sobă lemne, și te vei bucura de atmosfera anilor copilăriei alături de cei dragi. În plus, veți crea amintiri care să vă încălzească sufletul an de an, șemineul fiind atracția oricărui cămin în zilele reci de iarnă.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele avantaje ale unei investiții într-un șemineu. De aceea, indiferent că locuiești la casă sau la bloc, nu mai aștepta să îți transformi visul în realitate. Magazinul online Pefoc.ro îți pune la dispoziție o gamă generoasă de termoșeminee, șeminee pe lemne, pe peleți, pe gaz, electrice sau cu bioetanol, dar și materiale pentru montaj și alte accesorii. Comanda produselor dorite se face online, iar dacă ai nevoie de ajutor, specialiștii de aici îți oferă toate informațiile de care ai nevoie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Avertismentul meteorolgilor nu sună bine: 2020 va fi an de foc în România
Setari Cookie-uri