Imobilul se întinde pe cinci nivele, incluzând și subsolul, și o suprafață totală de 96 de metri pătrați, dar are o lățime de doar 1,6 metri (foto sus) și este considerată a fi cea mai îngustă locuință din Londra. Dacă nu este cea mai îngustă, în mod cert se află printre cele mai înguste.

Proprietatea a fost scoasă de curând la vânzare și nu are un preț la fel de „îngust”. Prețul cerut este de 950.000 de lire sterline, adică puțin sub 1,1 milioane de euro. Locuința a fost reamenajată de fotograful de modă Juergen Teller și se află în cartierul Sherpherd’s Bush, din vestul Londrei, potrivit CNN.

La subsolul clădirii se găsește bucătăria, care este dotată cu un cuptor vintage marca AGA. Deși este destul de îngustă, Teller a găsit un loc în care să înghesuie și o masă și câteva scaune.

(Sursa foto: Winkworth)

La parter se găsește o mică zonă de recepție, unde sunt instalate două canapele, o măsuță și chiar un șemineu. Accesul la etajele superioare se face prin intermediul unei scări spiralate, iar la primul etaj se află un mic studio de lucru și un dormitor. De la acest nivel există și o cale de acces către o mică terasă către partea din spate a imobilului.

(Sursa foto: Winkworth)

La etajul doi se găsește un dressing, o baie și o cabină de duș, iar mai sus, la al treilea și ultimul etaj se află și dormitorul principal. Puteți vedea mai multe în clipul de mai jos.

Planul desfășurat al locuinței.

Sursa foto: Winkworth

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri