Cum arată una dintre cele mai înguste locuințe din lume, dar care costă 1,1 milioane de euro

Imobilul se întinde pe cinci nivele, incluzând și subsolul, și o suprafață totală de 96 de metri pătrați, dar are o lățime de doar 1,6 metri (foto sus) și este considerată a fi cea mai îngustă locuință din Londra. Dacă nu este cea mai îngustă, în mod cert se află printre cele mai înguste.

Proprietatea a fost scoasă de curând la vânzare și nu are un preț la fel de „îngust”. Prețul cerut este de 950.000 de lire sterline, adică puțin sub 1,1 milioane de euro. Locuința a fost reamenajată de fotograful de modă Juergen Teller și se află în cartierul Sherpherd’s Bush, din vestul Londrei, potrivit CNN.

La subsolul clădirii se găsește bucătăria, care este dotată cu un cuptor vintage marca AGA. Deși este destul de îngustă, Teller a găsit un loc în care să înghesuie și o masă și câteva scaune.

(Sursa foto: Winkworth)

Citeste si:
500.000 de dolari a costat o casă în care nu poți să locuiești
500.000 de dolari a costat o...

La parter se găsește o mică zonă de recepție, unde sunt instalate două canapele, o măsuță și chiar un șemineu. Accesul la etajele superioare se face prin intermediul unei scări spiralate, iar la primul etaj se află un mic studio de lucru și un dormitor. De la acest nivel există și o cale de acces către o mică terasă către partea din spate a imobilului.

(Sursa foto: Winkworth)

La etajul doi se găsește un dressing, o baie și o cabină de duș, iar mai sus, la al treilea și ultimul etaj se află și dormitorul principal. Puteți vedea mai multe în clipul de mai jos.

Citeste si:
Londra testează pașaportul de vaccinare. Când ar putea fi acesta gata
Londra testează pașaportul de...

Planul desfășurat al locuinței.

Sursa foto: Winkworth
Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri