A crescut ca un copil, iar astăzi când spui cofetărie Ploiești, Narcisa a devenit una dintre cele mai apreciate cofetării pentru mulți locuitori.

Oamenii adoră poveștile de succes. Acestea le dau speranță, le arată că basmele pot deveni realitate, chiar dacă vorbim despre deschiderea unui boutique sau a unei cofetării. O astfel de poveste este cea a Cofetăriei Narcisa. Cu nume de floare, această cofetarie s-a născut din pasiunea pentru dulciuri a unor oameni, în urmă cu 28 de ani. Iar astăzi, cei care caută cofetarie ploiesti găsesc Cofetăria Narcisa printre cele mai apreciate. Și nu exagerăm cu nimic când spunem asta. În prezent, cofetăria are 5 puncte de lucru și un laborator în oraș, dar și recunoașterea profesioniștilor. Astfel, compania deține locul 1 în top afaceri România în anii 2009, 2014, 2016 și 2019 pentru domeniul 1071 (Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie).

Pasiunea a dat naștere unor rețete de prăjituri delicioase. Prăjiturile disponibile la Cofetăria Narcisa sunt realizate după rețete proprii, dar și rețete tradiționale și internaționale. Varietatea de prăjituri disponibilă încântă pe oricine. Pot fi consumate fără grijă pentru că sunt folosite doar ingrediente premium și ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Mai mult, toate prăjiturile și torturile care conțin ciocolată au în compoziție celebra ciocolată belgiană. Trebuie să știți că această ciocolată specială are o istorie foarte veche, ce datează încă din secolul al XVII-lea. Succesul internațional a început să îl aibă în secolul XX, odată cu “invenția” pralinelor care au cucerit lumea.

Torturile de la Cofetăria Narcisa sunt, de asemenea, preferate pentru zile de naștere, onomastice și alte evenimente speciale. În afară de ingredinete unice și atent alese, aceste torturi se remarcă și prin aspectul deosebit. Experții cofetari de la Cofetăria Narcisa pot crea modele inedite, care să se încadreze în natura evenimentului sau în anumite teme dorite de cumpărător.

Și, pentru că este perioada Sfintelor Paști, nu putem să nu amintim produsele tradiționale pe care orice român adevărat trebuie să le pună pe masă. Vorbim despre delicioasa pască și despre cozonaci. Pasca este o prajitură specifică sărbătorilor ortodoxe. Poate fi asemuită cu Panettone-ul italian, însă textura este oarecum diferită. Aluatul este făcut ca pentru cozonac, numai că interiorul este umplut cu brânză dulce proaspătă și stafide. Întreaga combinație se face atât de bine, încât nu știți unde se termină umplutura și unde începe cozonacul. Pasca de la Cofetăria Narcisa este delicioasă, proaspătă și poate fi pusă la loc de cinste pe orice masă românească. Nici cozonacii nu sunt mai prejos. De fapt, faima cozonacilor de la cofetăria Narcisa a ajuns și în alte țări din europa. Această cofetărie exportă deliciosul preparat, tradițional de Paște, dar și de Crăciun, în țări precum Italia, Spania și Germania. Astfel, româniii din diaspora au șansa de a petrece sărbători autentice, cu arome românești, ceea ce le alină dorul de casă.

Și, pentru că această cofetărie a ajuns la succes nu numai datorită produselor delicioase, dar și datorită seriozității, trebuie menționat că, în această perioadă critică pentru întreaga lume, echipa de la Cofetăria Narcisa a dat dovadă de responsabilitate și spirit civic.

Astfel, odată cu instaurarea Stării de Urgență cauzate de pandemia cu COVID-19, Cofetăria Narcisa a venit în întâmpinarea clienților prin deschiderea magazinului online. Intrați pe această cofetarie online, vă alegeți produsele și, datorită sistemului de livrări la domiciliu a produselor de cofetărie și patiserie, veți primi dulciurile, torturile și produsele tradiționale preferate direct la ușa casei. Astfel, cofetăria pune umărul la îndemnul autorităților și le oferă acest serviciu clienților din Ploiești pentru ca aceștia să rămână acasă. De asemenea, Cofetăria Narcisa face parte din echipa de voluntariat care asigură zilnic o masă caldă și proaspătă cadrelor medicale de la Spitatul de Boli Infecțioase din Ploiești.

Cofetăria Narcisa are, după cum vedem, ingredientele necesare pentru o poveste de succes!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri