Editura RAO a lansat cartea de benzi desenate Hipercapitalism, de Larry Gonick şi Tim Kasser, o incursiune exhaustivă, dar lejeră, în lumea finanţelor de ieri şi de azi.

Benzile desenate abordează subiectul avuției, precum și al efectelor pe care le generează aceasta: confort, bunăstare, lăcomie. În paginile cărții, Moise, Iisus, Buddha, Martin Luther King, Thomas Jefferson sau Adam Smith vorbesc despre concepte economice.

Larry Gonick este unul dintre cei mai bine cotați autori de comicsuri de pe piața americană. Printre lucrările sale se numără: The Cartoon History of the Universe, The Cartoon Guide to Algebră sauThe Cartoon Guide to Biology.

Tim Kasser este autor de cărți de nonfictiune din domeniul istoriei și economiei. Printre lucrările sale se numără The High Price of Materialism și Lucy în the Sky with Diamonds.
„Însoțită de desene inteligente și percutante, Hipercapitalismul lui Gonick este un succes editorial, constituindu‑se deja într-un clasic al domeniului autoeducației“, scrie Publishers Weekly.

Înființată în anul 1993, RAO este una dintre cele mai importante edituri din România, având că politică editorială publicarea de traduceri din limbi străine. RAO editează deopotrivă ficțiune și nonfictiune, în serii de autor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri