Coșurile cadou de Paște de la FineStore sunt un prilej pentru orice antreprenor de a-și manifesta recunoștința și respectul față de colaboratori, iar sărbătoarea Învierii Domnului nu face excepție. Pregătește din timp coșuri de Paște atât pentru partenerii de afaceri, cât și pentru angajați, în semn de apreciere și generozitate.

Cum alegi coșuri cadouri pentru Paște

FineStore vine și de această dată în întâmpinarea companiilor și antreprenorilor care știu că sărbătorile trebuie marcate cum se cuvine, mai ales după un an dificil, cum a fost cel scurs de la începerea pandemiei. Colaboratorii fideli au rămas însă aproape și au încercat să mențină performanța, indiferent de domeniul de activitate. Tocmai de aceea Paștele este un moment bun pentru a le arăta recunoștința, fie că vorbim despre furnizori, firme partenere ori angajați devotați. Antreprenorii au la dispoziție o gamă largă de coșuri cadou ce vor aduce cu siguranță bucurie celor cărora le sunt destinate.

Cadouri de lux pentru parteneri fideli

Orice manager știe exact care sunt acei parteneri pe care se poate bizui în orice moment și tocmai de aceea Paștele 2021 nu trebuie să treacă neobservat în relațiile de afaceri. Un cadou business pentru oamenii de afaceri cu care colaborezi neîntrerupt și eficient reprezintă o alegere potrivită, iar în acest sens te poți inspira din paleta largă de cadouri pentru Paște alcătuită de specialiștii FineStore, pe care Iepurașul abia așteaptă să le ducă la destinație.

Uneori poate fi dificil să alegi un cadou care să aibă o notă personală, însă pentru colaboratorii importanți puteți opta pentru cadouri premium, potrivite pentru gusturi rafinate, cum ar fi un coș cadou Royal Salute, ce are în centrul atenției un blended whisky maturat timp de 21 de ani, alături de alte surprize delicioase.

Cadouri pentru Paște destinate angajaților

Nu doar partenerii fideli merită recunoștință la ceas de sărbătoare, ci și angajații fără de care activitatea unei firme nu s-ar putea desfășura.

Fă-le o bucurie angajaților care reușesc să obțină performanța chiar și în momente mai grele și care merită să se simtă apreciați pentru asta. O cutie cadou Easter Gift Delights, spre exemplu, va fi apreciata de o familie întreagă cu ocazia sărbătorilor Pascale, datorită mixului de arome și savori pe care le aduce împreună.

Deși alegerea nu este tocmai ușoară, poți filtra căutările în funcție de brandul de băuturi alcoolice pe care îl consideri cel mai potrivit pentru această ocazie, dar și în funcție de bugetul disponibil pentru a marca evenimentul. În plus, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice a pregătit și o serie de reduceri consistente, tocmai pentru a veni în sprijinul firmelor care înțeleg că generozitatea este un semn de apreciere față de partenerii de afaceri.

Cadoul perfect de Paște pentru parteneri și angajați este la câteva click-uri distanță, iar livrarea se face în siguranța și gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de lei oriunde în România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri