Omul modern nu are timp, nu se mai preocupă la fel de mult de treburi casnice, pentru lucrurile mărunte din viața sa preferă să plătească un prestator de servicii, când este cazul. Pentru cumpărături preferă shopping-ul online, găsește la un click distanță mai tot ce are nevoie. Boala secolului rămâne însă stresul. Pentru că are tendința de a se neglija, de a prelungi orele de stat la birou omul modern cade în capcana durerilor și mai ales a celor de spate.

Cum mulți sunt cei care cred că lor nu li se întâmplă nimic cât timp sunt tineri și în putere, sunt mai mult decât surprinși să descopere că nu mai au chef și energie. Că sunt epuizați, psihic, fizic, că au dureri de spate și mușchi încordați.

Tot viața modernă ne dă și soluția: home wellness, terapia masajelor acasă. Este posibilă grație fotoliilor de masaj. Candidatul ideal este fix persoana care lucrează la birou, cea care lucrează în fața ecranelor zi de zi, care are de lucrat la postura sa la birou în fiecare zi. Desigur, unii ar crede că timpul liber, diverse activități care să deconecteze de la acest ritm ar putea ajuta. Pentru câtă vreme? Sau de cât timp liber am avea nevoie în fond? Relaxarea poate fi însă un țel atins în fiecare zi.

Terapeutul disponibil acasă

Cât de tentant sună ca un terapeut expert maseur să fie disponibil acasă? Ca în livingul casei să troneze un fotoliu de masaj? Ideea nu este doar un moft și chiar poate fi pusă în practică. În funcție de nevoi, fotoliile de masaj pot fi alese încât să includă programe de masare intense, eficiente.

Principiul de funcționare a unor astfel de fotolii este unul simplu, de a masa. Însă, cum o fac este o poveste complexă. Corpul este mai întâi de toate scanat, pentru ca programele de masare să fie personalizate, adaptate ocupantului. Mai apoi, un complex de acțiuni de la role la perne de aer ce se comprimă vor masa intens, de-a lungul coloanei și pe fiecare centimetru de corp.

Cu o simplă apăsare de buton utilizatorul își poate seta cât și cum să fie masat.

Pentru o viață sănătoasă consumați… relaxare prin masaje

Dezvoltatorii acestor fotolii de masaj recomandă ca utilizatorul să beneficieze de masaje în reprize, de cel puțin de două ori pe zi. Exact ca și când și-ar administra un tratament. Au cereri de la publicul larg, în special clasa celor tineri și conștienți de cum stresul și rutina își pun amprenta în viețile lor, de la consumatori casnici, dar și de la cei care amenajează colț de relaxare pentru angajați ori clienți.

Cum masajele nu cunosc o contraindicație, oricine poate încerca și se poate bucura constant de astfel de terapii.

Îmbunătățesc mobilitatea, somnul, starea de spirit și tonusul, diminuează durerile, relaxează și mai sunt alte câteva zeci de motive pentru care terapia prin masaje este una de încercat.

O investiție pentru voi nu este niciodată o investiție defavorabilă

Comparativ, dacă ați alege să mergeți la spa, dacă ați prefera un abonament la un terapeut maseur față de ce înseamnă să investiți o dată și bine, un fotoliu de masaj sună mai convenabil. În plus, vine la pachet cu intimitatea de care avem nevoie cu toții și cu extra confortul de a fi disponibil oricând, în propria locuință.

Accesul nelimitat la masaje, varietate de opțiuni privind tipologia, modelul de fotolii de masaj - veți regăsi opțiuni de la 1.000 de euro începând și continuă implicit cu o gamă de lux, premium - face ca astfel de fotolii de masaj să fie interesante pentru publicul larg. Verificați ofertele curente, căci sunt și furnizori care acceptă testarea gratuită. Adică puteți solicita ca fotoliul dorit să fie adus acasă, iar timp de 30 de zile îl puteți testa gratuit. Veți decide mai apoi, ca urmare a unui test practic, dacă este ceea ce vă place.

Să fiți relaxați - cât de simplu sună un astfel de îndemn și totuși, ironic, cât de greu este să ajungeți în acest punct. Investiți în propria stare de bine, căci făcând asta nu veți greși nicicând.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri