Este timpul să ne gândim la destinațiile în care ne vom petrece vacanța de vară și la zonele cu cele mai bune și frumoase plaje din 2022. Iată un top al celor mai frumoase plaje pentru 2022, realizat de European Best Destinations.

Topul celor mai frumoase plaje pentru vacanța de vară din 2022

Iată topul realizat de European Best Destinations:

  • Plaja Dourada, Porto Santo (Madeira)- Portugalia

Sursa Foto: Shutterstock.com

  • Plaja Bolonia , Cadiz- Spania

Sursa Foto: Shutterstock.com

  • Plaja do Seixal, Insula Madeira- Portugalia

Sursa Foto: Shutterstock.com

  • Cala Goloritzé, Sardinia- Italia

Sursa Foto: Shutterstock.com

  • Plaja Mitjaneta, Insula Menorca- Spania

Sursa Foto: Shutterstock.com

  • Plaja Monolia, Insula Lichadonissia- Grecia

Sursa Foto: Shutterstock.com

  • Golful Zagare, Puglia- Italia

Sursa Foto: Shutterstock.com

  • Insula Elafonisi, Creta- Grecia

Sursa Foto: Shutterstock.com

  • Plaja Santa Giulia Porto Vecchio, Insula Corsica- Franța

Sursa Foto: Shutterstock.com

  • Plaja Hel, Peninsula Hel- Polonia

Sursa Foto: Shutterstock.com

Dacă vreți să încercați Portugalia, sunt două plaje care ocupă primele locuri:

  • Praia Dourada, Porto Santo (Madeira).
  • Praia do Seixal (Madeira).

Arhipelagul Madeira s-a mai aflat în atenția celor de la European Best Destinations și după ce a fost ales cea mai frumoasă zonă insulară din lume pentru a zecea oară, dar și cea mai sigură în vreme de pandemie, Madeira este acum în topul celor mai bune plaje pentru 2022, potrivit MSN.

Dar ce e atât de special la aceste plaje de ocupă primele locuri?! Plaja Dourada (Praia Douada) este situată pe insula Porto Santo și este descrisă ca o destinație sigură și însorită, care combină natura, wellness, sporturi în aer liber, gastronomie, golf, agrement și accesibilitate la transport. Această plajă este perfectă pentru a nu face nimic și este, de asemenea, renumită pentru virtuțile terapeutice ale nisipului său.

În plus, are un teren de golf care este considerat unul dintre cele mai frumoase terenuri de golf din lume.

Plaja Seixal (Praia do Seixal) se află pe locul trei în această listă a celor mai frumoase plaje din Europa. Această plajă de pe insula Madeira se remarcă prin frumusețea nisipului său vulcanic, a apelor sale cristaline, a stâncilor lipsite de vegetație. Pe această plajă vă puteți bucura de peisajul de pe coasta de nord a insulei Madeira scăldat de Oceanul Atlantic.

Potrivit European Best Destinations, Madeira este refugiul perfect pentru o vacanță tropicală și siguranță în mijlocul naturii, combinând plaja, aventura, gastronomia, sporturile în aer liber și distracția.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri