Un zbor al companiei Virgin Atlantic între Londra și New York s-a întors pe aeroportul Heathrow deoarece copilotul nu dăduse un test impus de protocoalele liniei aeriene.

Avionul liniei fondate de Richard Branson s-a întors după 40 de minute de zbor, scrie CNN, deoarece copilotul nu dăduse ultimul test impus de linia aeriană - așa încât a fost înlocuit cu un alt pilot. Compania a explicat că a fost o eroare de repartizare a echipajelor.

Potrivit Virgin Atlantic, copilotul avea experiență și era în companie de 17 ani, dar protocoalele liniei aeriene îi impuneau să dea și acest test final, chiar dacă el nu era obligatoriu potrivit regulilor internaționale.

Citește și: Richard Branson, primul miliardar care călătorește în spațiu

Zborul a ajuns la New York cu o întârziere de 2 ore și 40 de minute. Autoritatea pentru aviație civilă din SUA a confirmat că, din punctul său de vedere, copilotul era suficient de pregătit și calificat pentru a putea conduce avionul.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri