Începând de azi și până la jumătatea lunii iunie străzile și aleile din Centrul Istoric vor fi reparate. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu.

”Se lucrează zilnic, cu materiale de calitate și finisaje superioare pe străzile Lipscani, Franceză, Filitti, Poștei, Stavropoleos, Covaci, Șelari, Căldărari și Șepcari. Tot zilnic voi fi în teren să mă asigur că este respectat graficul de lucrări și calitatea execuției”, a scris Bujduveanu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru a preveni degradarea străzilor, viceprimarul precizează că vor fi mai atenți în aplicarea legii și a regulilor în perimetrul Centrului Istoric:

  • Fără trafic auto de tonaj mare pe străzi
  • Fără mizerie pe străzi
  • Fără trotuare ocupate abuziv de terase, ci doar în limitele autorizațiilor
  • Reguli stricte pentru orele de aprovizionare

”Redăm străzile din Centrul Istoric pentru promenadă”, mai spune Bujduveanu.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri